Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Skinite besplatnu iPhone aplikaciju za film Super 8
Aplikacija omogućuje snimanje retro video snimaka koji izgledaju kao da su snimljene na staroj Super 8 traci

Video: Skinite besplatnu iPhone aplikaciju za film "Super 8"

Mjesecima čitamo i pratimo dijelove, sitnice i detalje novog znanstveno-fantastičnog filma redatelja J.J. Abramsa i producenta Stevena Spielberga pod nazivom "Super 8". Abrams je u sebi svojstvenom stilu ostavljao tragove i skrivene detalje o pozadini priče koja se krije iza novog filma i to putem web stranica, trailera, a sada i putem (za sada besplatne) iPhone aplikacije, pod nazivom "Super 8".


Radi se o aplikaciji koja vam omogućuje snimanje retro video snimaka. Dakle, snimke kreirane s uređajima kao što su iPhone, iPad 2 ili iPod touch, izgledaju kao da su snimljene na staroj Super 8 traci sa svim pripadajućim trzajućim, starinskim, prekurenim te preeksponiranim efektima. Aplikacija je "must-have" za svakog obožavatelja retro fotografije i fanova nadolazećeg filma.


Radnja filma smještena je u davnu 1979. godinu, a radi se o grupi klinaca iz malog gradiću u Ohiu, koji svjedoče katastrofalnoj nesreći vlaka. Osim što su svjedoci onoga što se dogodilo, oni su to i snimili svojom Super 8 kamerom. Klinci počinju sumnjati kako nesreća vlaka nije bila slučajna, a ubrzo nakon toga se započnu događati i prilično neobične stvari u njihovom gradiću. Kompletna radnja filma obavijena je velom tajne, što je inače bilo karakteristično za svaki dosadašnji Abramsovim film.


"Super 8" je ujedno i oda starim znanstveno-fantastičnim klasicima, poput Spielbergovog "Close Encounters of the Third Kind". Abrams je napravio sve što može, kako bi nam prikazao film u starinskom stilu, upravo onakvom obiteljskom dramom kakva je nedostajala u recentnoj kinematografiji. Film se premijerno očekuje 10. lipnja, a do tada se možete zabaviti besplatnom aplikacijom za iPhone, koju možete skinuti ovdje.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala