Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jonathan Rhys Meyers: Kada pijem, onda sam kao Bambi!
Glumac iz popularne serije „Tudori“ zbog problema s alkoholom, po četvrti put se prijavio u kliniku za odvikavanje

Jonathan Rhys Meyers: Kada pijem, onda sam kao Bambi!

Foto: PR Photos

Glumac iz popularne serije „Tudori“, Jonathan Rhys Meyers prijavio se ponovno u kliniku za odvikavanje od alkohola i to po četvrti put. Ovaj 33-godišnji glumac inače ima dugu povijest borbe s alkoholizmom, a prošle godine je proveo i deset dana u Londonskoj klinici za odvikavanje. Prije pak godinu dana imao je problema i na aerodromu, nakon što se derao i radio nered netom prije polijetanja. Tada su ga zbog njegovog stanja izbacili iz aviona i prijavili policiji. Prošli tjedan je Rhys Meyers trusio vodke od 7 ujutro u VIP dijelu zračne luke JFK u New Yorku od kuda je trebao poletjeti za Los Angeles. Osoblje United Airlines ga naravno nije pustilo u avion, što je rezultiralo još jednim incidentom.


Taj incident je prilično uzrujao i njegovu djevojku Reene Hammer koja mu je poručila "Prijavi se u kliniku ili te napuštam".  Inače, Hammer je sa Rhys Meyersom od 2004. godine te iako je njihova veza navodno vrlo ozbiljna, ona je ustrajna u svojoj odluci oko napuštanja glumca. Od cijelog niza incidenata, izgleda da Rhys Meyers ima baš peh na zračne luke jer je još 2009. godine na francuskom Charles De Gaulleu napao barmena dok je bio u pijanom stanju.


Glumac je već ranije iskreno govorio o svojim problemima s alkoholom i jednom prilikom izjavio "Kada pijem, onda sam kao Bambi". Spomenimo i kako Rhys Meyers trenutno radi na dva nova projekta, a nedavno je završio film "Albert Nobbs" s Glenn Close te romantičnu dramu "Belle du Seigneur" s Nataliom Vodianovom.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala