Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Show Ellen DeGeneres ugostio violončeliste Hausera i Šulića!
Mladi glazbeni duo, koji se proslavio obradom hita 'Smooth criminal', započeo je međunarodni proboj

Show Ellen DeGeneres ugostio violončeliste Hausera i Šulića!

Mladi violončelisti Stjepan Hauser (23) i Luka Šulić (24), čija je obrada pjesme Michaela Jacksona Smooth criminal pogledana više od pet milijuna puta na YouTubeu, proživljavaju svoje zvjezdane trenutke. Jedan od najgledanijih američkih talk showova, onaj komičarke Ellen DeGeneres, ugostio je ovaj glazbeni tandem, nakon što ih je Ellen vidjela na internetu i ostala impresionirana njihovom glazbenom vještinom.

Izvedba je bila zaista energična, a kako piše Jutarnji list, Stjepan se u jednoj od dvije izvedbe svog velikog hita toliko unio u svirku da je razbio gudalo.

- Ovo je bila njihova druga izvedba te večeri. Prvi put kada su svirali bilo preludo! Stjepan je tako rokao da je slomio gudalo! To nikada nisam vidio. Publika je potpuno podivljala, no on je brzo otrčao po novo i nastavio svirati! Najluđa stvar ikada! - rekao je pulley411, jedan od komentatora na filmić iz showa objavljen na YouTubeu, piše Jutarnji. Show Ellen DeGeneres treća je najgledanija emisija u SAD-u. Ispred nje su samo Oprah Show i Live with Regis and Kelly.

Dečki se trenutno nalaze u SAD-u kako bi nastavili proboj na međunarodnu glazbenu scenu, a kako se vidi iz priloženog, ide im zaista sjajno. Uskoro kreću na turneju sa legendarnim Eltonom Johnom, a rade i na svom albumu prvijencu. Osim kod Ellen, gostovali su i kod slavnog žutog blogera Pereza Hiltona, na njegovom Perez TV-u.

Inače, u Hrvatskoj ćemo ovaj duo violončelista imati priliku vidjeti na koncertu za stradali Japan, koji će se održati u četvrtak 28. travnja u Lisinskom. To će im biti prvi hrvatski nastup nakon što su skladbom Smooth criminal dosegli svjetski uspjeh.
 

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala