Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Melita i Giuliano očekivano napustili show Zvijezde pjevaju
U velikom polufinalu iduće subote gledati ćemo tri preostala para - Nataša i Marko, Marija i Ervin te Ivana i Mario

Melita i Giuliano očekivano napustili show "Zvijezde pjevaju"

Foto: HRT

U subotnjoj, šestoj emisiji pete sezone "Zvijezde pjevaju" parovi si izvodili po dvije pjesme, a očekivano su ispali Melita Hrengek i Giuliano Đanić. Iako su slutili kako je ovo njihov posljednji nastup u showu, par se odlučio prije svega dobro zabaviti. Za prvu izvedbu odabrali su pjesmu "Treblebass" od Svadbasa, no žiri im je rekao kako im je jedina prednost to što su pjesmu otpjevali na hrvatskom, a zaradili su niskih 25 bodova. Njihovim najboljim nastupom do sada, proglašena je njihova druga izvedba te večeri, a otpjevali su pjesmu "Smells Like Teen Spirit" od Nirvane. Iako su od žirija dobili pohvale i zaradili svoje prve osmice, Melita i Giuliano su ipak napustili show. 

Večer su otvorili Nataša Janjić i Marko Tolja, koji su za početak sjajno otpjevali hit "If You Don't Know Me by Now" i dobili same pohvale te osvojili ukupnu ocjenu 39. Njihova druga izvedba bila je rock pjesme, točnije hit "Just like a pill" pjevačice Pink, kojom pak nisu pretjerano oduševili žiri, no on im je svejedno dao visoke ocjene, ukupno 36 bodova.



Marija Borić i Ervin Baučić prvo su otpjevali pjesmu "It's my Life" grupe Bon Jovi za
Mario Petreković i Ivana Kindl već su naviknuli na pohvale na račun svojih nastupa, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta. Prvo su otpjevali pjesmu Raya Charlesa "Halelujah, I Love Her So" te svojim energičnim nastupom oduševili publiku, a i žiri koji ih je naposljetku nagradio zbrojem ocjena 38. Za svoju drugu izvedbu Ivana i Mario odabrali su pjesmu "Stranica dnevnika" grupe Parni Valjak kojom su, unatoč prvotnoj Marijevoj nesigurnosti, naprosto oduševili te zaradili 38 bodova.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala