Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mirta Šurjak i Alen Nižetić napustili show Zvijezde pjevaju
Svoje razočaranje nisu krili Melita Hrengek i Giuliano, koji je žiriju poručio kako se nimalo ne slaže s kritikama

Mirta Šurjak i Alen Nižetić napustili show "Zvijezde pjevaju"

Foto: HRT 

U subotnjoj, četvrtoj emisiji pete sezone "Zvijezde pjevaju", u skladu s uzastopnim najlošijim ocjenama, novinarka Mirta Šurjak i njezin mentor Alen Nižetić napustili su show. Glasovi publike ih ovoga puta nisu uspjeli spasiti, iako su imali jednak zbroj ocjena žirija kao i HRT-ova voditeljica Melita Hrengek i Giuliano. Tematsku večer, ovaj put posvećenu rocku i mjuziklima, otvorili su upravo Mirta i Alen svojom izvedbom Abbine pjesme "SOS". Žiri je primjetio i pohvalio vokalni napredak para, no zbroj ocjena je svejedno u konačnici iznosio siromašnih 23 boda.

Hitom Danijela Popovića "Ma daj obuci levisice" predstavili su se Melita Hrengek i Giuliano. Njihovu izvedbu žiri je ocijenio kao najlošijom do sada te su im napomenuli kako nisu pokazali nikakav napredak. Giuliano koji nije krio svoje razočaranje poručio je žiriju kako se uopće ne slaže s njima, a kasnije je dodao kako je to bilo najbolje što je čuo od Melite. Ukupan zbroj ocjena iznosio je 23 boda.

Treći po redu par koji je nastupio, od žirija je dobio kritike na račun pjevanja na engleskom, a bili su to glumica Nataša Janjić i Marko Tolja. Oni su odabrali pjesmu iz legendarnog mjuzikla "Fame", a žiri su primarno oduševili svojim stajlingom. Par je osvojio 29 bodova.



Ivana Kindl i Mario Petreković su pjesmom Patricka Swayzea "She's Like The Wind" zaradili gromoglasan pljesak, dok žiri nije štedio na pohvalama i opaskom kako su ostali pod dojmom. Nagrađeni su sa sveukupno 33 boda.



U rock izdanju predstavili su se glumica Marija Borić i Ervin Baučić. Par se iznimno dobro snašao u izvedbi pjesme "My Generation". Kao i uvijek do sada, za svoju izvedbu su dobili samo pohvale i pozitivne kritike, a Rajko je čak rekao, kako bi da ima ocjena iznad deset, dao nju. Na kraju su kao najbolje ocijenjeni par u emisiji osvojili 34 boda.



Kao posljednji par večeri, Robert Sever i Marija Husar Rimac izabrali su pjesmu "Be My Baby" grupe Ronnettes. Na račun svoje izvedbe dobili su kritike da su preslatki i da stagniraju, a ocjene su za njih bile prilično razočaravajuće. Par je osvojio 26 bodova.

 

L.M./MojTV

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala