Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elizabeth Taylor namjerno zakasnila na vlastiti pogreb
Uz zvuke 'Amazing grace', poštujući posljednju želju legendarne glumice, privatni obred kasnio je 15 minuta

Elizabeth Taylor namjerno zakasnila na vlastiti pogreb

Obitelj Elizabeth Taylor oprostila se od slavne glumice u četvrtak na kratkom privatnom obredu na groblju Forest Lawn, poznatom kao posljednjem počivalištu mnogih holivudskih zvijezda, uključujući i Taylorinog bliskog prijatelja Michaela Jacksona.

Unutar groblja postavljene su barikade, kako bi se obitelji osigurala privatnost. Obred je trajao oko sat vremena, a obitelj se dovezla u pet dugih crnih limuzina.

Pogreb je započeo sa zakašnjenjem od 15 minuta, kako bi se ispunila posljednja želja velike Elizabeth Taylor, rekla je njena PR agentica Sally Morrison.

Taylor je ostavila upute zahtjevajući zakašnjeli početak obreda, uz napomenu da se o tome obavijeste nazočni na pogrebu - Htjela je zakasniti i na vlastiti pogreb - rekla je Morrison.

'Posljednje zbogom' glumici su čitanjem poezije rekli glumac Colin Farrell i Taylorini članovi obitelji, a njen unuk odsvirao je Amazing Grace na trubi. Lijes je bio ukrašen gardenijama, ljubičicama i ljiljanima, prije nego je sahranjena u Veliki mauzolej groblja Forest Lawn.

Uz Jacksona, groblje je posljednje počivalište i za Clarka Gablea, Jean Harlow, Walta Disneya i Nat King Colea.

Broadway odaje počast Elizabeth Taylor

Broadway će večeras u čast Elizabeth Taylor zamračiti svoja svjetla. U osam sati, po njujorškom vremenu, kada počinje većina predstava, sve brodvejske pozornice će na minutu ugasiti svijetla.

- Brodvejska zajednica oplakuje odlazak Elizabeth Taylor, legendarne kazališne i filmske glumice - rekao je Paul Libin, predsjednik Broadway Lige.

- S nevjerovatnim talentom i izvanserijskom ljepotom, Elizabeth Taylor zapalila je brodvejsku pozornicu, kao što je to napravila i na filmskom platnu - dodaje.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala