Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Phil Collins prekida karijeru: 'Nikome neću nedostajati'
Nakon 40 godina, sedam Grammyja i 150 milijuna prodanih albuma, Collins se osjeća kao autsajder u industriji glazbe

Phil Collins prekida karijeru: 'Nikome neću nedostajati'

Foto: PRphotos

Veteran Phil Collins odložio je svoje bubnjarske palice jednom za svagda u neobičnoj isprici u kojoj žali zbog svog uspjeha. Nakon četrdeset godina uspješne karijere, legendarni roker smatra kako njegov izostanak s glazbene scene nitko neće oplakivati.

- Mislim kako nikome neću nedostajati - kaže Collins.

Nekadašnji bubnjar grupe Genesis, koji je prodao preko 150 milijuna albuma, žali što je postao superstar.

- Žao mi je što je sve bilo toliko uspješno. Iskreno nisam namjeravao da se tako dogodi. Nije teško povjerovati kako su me ljudi počeli mrziti zbog toga - rekao je 60-godišnji Phil Collins.

Pjevač trenutačno živi u Švicarskoj i zadnjih je godina imao niz zdravstvenih teškoća. Teško mu je oštećen sluh zbog nastupa uživo, dislociran mu je kralježak, a zbog oštećenog živca u ruci nije u stanju svirati obožavane bubnjeve.

Kaže kako su mu poznati osjećaji autsajdera u industriji kojom je nekada dominirao.

- Gledam dodjelu MTV nagrada i mislim si 'Ne mogu biti u istoj industriji kao to'. Stvarno ne pripadam tom svijetu i mislim kako nikome neću nedostajati. Mnogo sam sretniji ako se ispišem potpuno iz svega toga - dodao je.


Potpuno je razradio i izlaznu strategiju - Otići ću na tajanstveno putovanje motociklima i nikada se neću vratiti. To bi bio sjajan način kako završiti priču, zar ne? - rekao je Collins u intervjuu za časopis FHM.

Phil Collins pridružio se grupi Genesis kasnih sedamdesetih kao bubnjar, a kasnije je zamijenio Peter Gabriela kao glavni vokal. U '80-ima je imao hitove In the air tonight, Against all odds, Two harts i mnoge druge, nastupajući i sa Genesisom.

Osvojio je Oscara za pjesmu You'll be in my heart 1999. godine u Disneyevom crtiću Tarzan, a vlasnik je i sedam Grammy nagrada.


J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala