Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mariah: Vrlo, vrlo mi je žao što sam pjevala za Gaddafijeve
Njene kolegice Beyonce i Nelly Furtado svoj su milijun dolara, zarađenih kod Gaddafijevog sina, donirale

Mariah: Vrlo, vrlo mi je žao što sam pjevala za Gaddafijeve

Foto: PRphotos

Nakon što su Nelly Furtado i Beyonce donirale novac koji su zaradile pjevajući na zabavi obitelji Gaddafi, Mariah Carey koja je također imala unosnu gažu kod Gaddafijevih, misli kako je donacija njenih kolegica sjajan potez. U izjavi koju je Mariah Carey objavila kako bi se ispričala jer je nastupala na novogodišnjoj zabavi Muatsima Gaddafija, sina korumprianog i posrnulog totalitarnog vođe Libije Moamera Gaddafija, Mariah ne spominje kako će i ona donirati novac.


- Bila sam naivna i nesvjesna za koga nastupam. Osjećam se užasno i posramljena sam što sam sudjelovala u ovom neredu. Ubuduće, ovo je lekcija za sve izvođače koju moraju naučiti. Moramo biti svjesniji i preuzeti odgovornost za buduće nastupe. Na kraju krajeva, nas kao izvođače drže odgovornima - kaže šokirana Mariah Carey.

Muatsim Gaddafi imao je običaj priređivati rastrošne dočeke Novih godina na mondenom otoku St. Barts, na koje je dovodio američke zvijezde za ogromne svote novaca. Osim Beyonce i Ushera koji si bili na zabavi 2010. godine, tamo se 2009. našla i Mariah Carey koja je za izvedbu četiri pjesme dobila milijun dolara. Nelly Furtado svoj je milijun zaradila pjevajući Gaddafiju u Italiji 2007.

Na pitanje hoće li Mariah Carey donirati krvavi novac koji su Gaddafijevi dali za nastup, njena glasnogovornica je rekla - Mariah nastavlja donirati svoje vrijeme, novac i nebrojene sate osobne pomoći mnogim organizacijama u SAD-u i diljem svijeta - kaže.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala