Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Koga ćemo gledati u remakeu hit filma Tjelohranitelj?
Nova verzija filma trebala bi imati sličnu ljubavnu priču, ali novi tjelohranitelj će biti bivši veteran iz rata u Iraku

Koga ćemo gledati u remakeu hit filma "Tjelohranitelj"?

Foto: PR Photos

Warner Bros studio planira snimiti remake kultnog filma "Tjelohranitelj" ("The Bodyguard") redatelja Micka Jacksona. Radi se o hitu iz 1992. godine u kojem su glavne uloge tumačili Kevin Costner i pjevačica Whitney Houston. Osim što je postao svjetski hit, "Tjelohranitelj" je jedan od najrepriziranijih filmova na HTV-u, a u svijetu je zaradio skoro pola milijarde dolara. Radnja filma, snimljenog prije skoro dvadeset godina, u originalnoj verziji, vrti se oko tjelohranitelja (Costner) koji dobije zadatak zaštititi pjevačku divu (Houston) jer joj je netko zaprijetio smrću. No, stvari se zakompliciraju kada se on zaljubi u nju.



Naime, nova verzija filma bi trebala imati sličnu ljubavnu priču, ali novi tjelohranitelj je bivši američki veteran iz rata u Iraku. Zaštita pjevačice mu je prvi zadatak nakon otpuštanja iz vojske. No, svijet Twittera, Facebooka, Google Mapsa te masa internetskih portala koji prate živote poznatih i slavnih, njegov posao učine puno težim i kompleksnijim.


Ključno pitanje je tko će u remakeu dobiti glavne uloge? Nedavno se špekuliralo kako bi Rihanna bila idealna za ulogu pjevačke zvijezde, ali su te glasine brzo bile demantirane. Neki portali i forumi lobiraju za Christinu Aguileru i Channinga Tatuma kao savršen par za spomenuti film. No, neki su čak otišli toliko daleko te predložili Justina Biebera, ali u ulozi zvijezde, kojoj treba zaštita tjelohraniteljice Michelle Rodriguez. Koga biste vi voljeli vidjeti u ulogama?

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (8)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala