Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vatrena Shakira 'zapalit' će Arenu Zagreb 11. svibnja!
Energičnoj Kolumbijki, vlasnici hitova 'Waka, waka' i 'Hips don't lie', ovo je drugi posjet Hrvatskoj u pet godina

Vatrena Shakira 'zapalit' će Arenu Zagreb 11. svibnja!

Foto: YouTube, shakira.com

Koncertna sezona u Hrvatskoj popunjava se ubrzanim tempom. Vladarica latino pop ritmova Shakira 11. svibnja nastupit će u Areni Zagreb. To će biti njen drugi nastup u Hrvatskoj, jer je prije pet godina održala koncert na stadionu u Velikoj Gorici, javlja muzika.hr.

U sklopu turneje The Sun comes up, Shakira promovira svoj zadnji album Sale el Sol/ The Sun comes up, s kojeg su objavljeni hit singlovi Waka Waka i Loca. Rasplesana Kolumbijka u svojoj bogatoj karijeri ima pregršt hitova, kao što su Whenever, Wherever, La Tortura, Hips Don't Lie, She wolf, a njen video spot za pjesmu Waka waka, službenu himnu prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, prošle je godine bio drugi najgledaniji video broj na YouTube, koji je dosada pogledan više od 300 milijuna puta.

U organizaciji Lupa promotiona, karte u prodaju kreću od petka 25. veljače, u sustavu Eventima. Cijene karata kreću se od 300 kn za sjedenje na tribini gore, 350 kn i 400 kn za sjedenje dolje na tribini, fan pit je 400 kn, stajanje 330 kn, dok će za ložu biti potrebno izdvojiti 750 kn.

U prodaji su i dva posebna paketa ulaznica: Early Access (1550 kn i rezerviran je za samo 100 pravih fanova) i Hot Seat (1550 kn, a u prodaju je pušteno samo 100 komada).

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 23.2.2011. 17:40
    može ona vrtit' bokovima dan i noć, bez pirotehnike ne vidim ja tu "vatre"...
  • #2
    0 0
    gorlock gorlock @ 23.2.2011. 17:14

    Što tu uopće ima zanimljivo, o pjevanju pojma nema......

    Evo Vam jedan video pa probajte usporediti Lili i Shakiru, a kad to napravite probajte zamisliti tu vrstu umjetnosti na neku glazbenu podlogu recimo iz produkcije TURBO FOLKA. 

    Dakle Shakira će "zapaliti" Arenu hrpom pirotehničkih sredstava i privući hrpu pohotnika i poludrogiranih sljedbenika, te čast iznimkama koji će se naći na ovom koncertu iz tko zna kojeg razloga. Možda netko baš voli ovu vrstu glazbe, možda djeluje kao psihoterapeutsko sredstvo ili za neke bi taj glazbeno scenski spektakl mogao biti erekcijsko sredstvo. 

    U svakom slučaju Bravo Shakira na uspjehu - zaluđenost masama -, nadam se da će u recesijskoj Hrvatskoj, pronaći koja kuna i za ovaj događaj, da vjerne horde Shakirinih sljedbenika neće razočarati. 

    A EVO I LILI -

  • #1
    0 0
    DRMagMa drmagma @ 22.2.2011. 19:33
    Ipak mi je žao dati 300 kn karte 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala