Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Taylor Swift: The Eras Tour na streaming stiže već u prosincu
Film donosi i tri pjesme koje nismo vidjeli u kinima

"Taylor Swift: The Eras Tour" na streaming stiže već u prosincu

Foto: YouTube

Taylor Swift jučer je na svojim društvenim mrežama objavila da njezin The Eras Tour film na streaming stiže već sljedećeg mjeseca i to na njezin rođendan – 13. prosinca!

Vijest o dolasku koncertnog filma stigla je nakon što je Swift izvela zadnji koncert u svojoj turneji za 2023. godinu u Brazilu. Osim što film uskoro dolazi na streaming, u njemu će se naći pjesme koje nismo čuli u kinima, a to su Wildest Dreams, The Archer i Long Live. Film The Eras Tour bit će dostupan na streamingu u SAD-u, Kanadi i drugim državama koje će naknadno biti objavljene.

Izostanak nekih pjesama u kino filmu nije iznenađenje jer su neke morale biti izbačene zbog dužine filma koji je s 2 sata i 45 minuta već bio prilično dug. I s navedene tri pjesme koje će biti u filmu na streamingu, neminovno je da će neke i dalje nedostajati jer nisu uključene apsolutno sve pjesme koje je Swift izvela na svakom koncertu. Unatoč svemu tomu, koncertni film The Eras Tour u kinima je srušio sve rekorde sa zarađenih 178 milijuna samo u Sjevernoj Americi (plus još 70-ak milijuna u ostatku svijeta) tako da će turneja i film vrlo vjerojatno zaraditi nevjerojatnih 2 milijarde dolara do kraja planirane turneje sljedećeg studenog.

Taylor Swift: The Eras Tour trebao bi biti dostupan od 13. prosinca na sljedećim platformama: Apple TV, Vudu, Prime Video, Xfinity, Google Play i YouTube – no, koje države izvan Amerike će biti među onima koje će streamati film te hoće li Hrvatska biti među njima, saznat ćemo uskoro.

Swift svoju turneju The Eras Tour nastavlja 7. veljače 2024. i to u Japanu u Tokyo Domeu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala