Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Liga prvaka 2011.!
Pravu poslasticu za ljubitelje "najvažnije sporedne stvari na svijetu" možete pogledati večeras na programu Nove TV, FTV-a i BHT 1

Liga prvaka 2011.!

Put prema Wembleyu se nastavlja, Liga Prvaka - osmina finala

Ove godine svi putovi ne vode u Rim nego u London. Točnije na slavni, kultni engleski stadion Wembley, najveći natkriveni stadion na svijetu i najskuplji stadion ikad sagrađen. Dovršen je 2007. godine gdje su na mjestu starog, 2003. godine srušenog Wembleya, Englezi sagradili još bolji, veći i stariji Wembley. 28. svibnja ove godine, preko 70 000 sretnika nazočiti će jednom od najvećih sportskih događaja današnjice, finalu europske Lige Prvaka.

Biti će to dan kad će potlačeni muškarci reći - DOSTA, dan kad će Šeherzada i Onur, Adnan i Bihtera, pasti u drugi plan, dan kad će sapunice "1001 noć" i "Strasti orijenta" biti potisnute od nogometne noći i strasti navijanja. Danas počinje ovogodišnji nastavak puta prema Londonu, 16 najboljih u ovoj će fazi u dva međusobna dvoboja dati 8 četvrtfinalista.

15. veljače, utorak, Dan 1.

Talijansko iskustvo protiv Engleskog entuzijazma, Raul se vraća kući. Milanski rossoneri ove godine očekuju kraj sušnog razdoblja što se trofeja tiče. Zadnja titula prvaka Europe bila je davne 2007. godine, ona prvaka Italije još davnije 2004. Mnogo novih lica u momčadi potvrdilo je kako gazda Berlusconi nije raskalašen samo u trošenju na lijepe žene, nego da s jednakim entuzijazmom investira u nešto manje lijepe muškarce, kakav je na primjer Zlatan Ibrahimović. Mnogi napadači imaju nos za gol, no zlatanov nos je ipak unikatan, najveći. Napad sastavljen od Ibrahimovića, Cassana, Robinha i Pata, iako još neuigran do kraja, djeluje kao jedan od najboljih u Europi, Milan s pravom može računati na mnoštvo trofeja ove godine.

Spursi su već igrali na San Siru u Milanu. Doduše u grupnoj fazi, protiv Intera i tada ih je od poniženja, katastrofalnih 4:0 koliko su gubili na poluvremenu, spasio fenomenalni Gareth Bale i sa 3 pogotka u 2. poluvremenu, potop pretvorio u prihvatljivi poraz od 4:3. Danas tadašnji spasitelj neće igrati, leđa su spriječila Balea da otputuje u Milan. Pod velikim upitnicima su i naš Modrić, Crouch i Rafael van der Vaart, no oni su doputovali i njihov nastup je moguć.

Valencia - Schalke

U drugom, nepravedno zapostavljenom susretu dana, gledati ćemo njemačku momčad nakrcanu zvijezdama, koja nikako da pronađe svoju igru. Schalke tavori na 10. mjestu Bundeslige, a u momčadi ima Farfana, Raula, Huntelaara i Jurada. Mogu li oni napokon pokazati pravo lice na valencijinoj Mestalli, teško je reći. Valencia igra izvanredno, u zadnjih 6 utakmica ima 5 pobjeda i jedan neriješen rezultat, kao da nisu prodali dva bisera Silvu i Villu. Novopridošli Soldado igra sjajno i zabija redovito, uz bok su mu Mata i Joaquin.

Utakmicu Lige prvaka (osmina finala) Milan - Tottenham pogledajte na programu Nove TV u 20:45 i FTV-a u 20:30, a snimku utakmice Valencia - Schalke na programu BHT 1 u 23:35.

Z.M./MojTv

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala