Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I Marion Cotillard u Batmanu?
Iako su svi očekivali da će se zbog trudnoće povući, Cotillard je navodno izjavila kako će joj "The Dark Knight Rises" biti jedini film ove godine

I Marion Cotillard u Batmanu?

Foto: PR Photos

Prema najsvježijim glasinama, vezanim za posljednji nastavak Nolanovog Batmana, uloga jedne od njegovih partnerica trebala bi pripasti Marion Cotillard ("Inception", "Public Enemies, "Nine", "La Vie en Rose"). Cotillard bi se tako trebala pridružiti već potvrđenim zvučnim imenima kao što Christian Bale, koji će ponovno utjeloviti Batmana, Anne Hathaway u ulozi Catwoman, Tomu Hardyu te Josephu Gordonu-Levittu, Michaelu Caineu i Morganu Freemanu.


No, sumnje oko ove informacije su još uvijek logično opravdane jer je Cotillard prošli mjesec, ulogu u najnovijem Cronenbergovom filmu "Cosmopolis", zbog trudnoće, morala prepustiti Keiri Knightley. Iako su svi očekivali kako će se glumica na neko vrijeme povući iz glumačkih voda zbog majčinstva i rođenja djeteta u svibnju, Cotillard je navodno izjavila da će joj "The Dark Knight Rises" biti jedini projekt ove godine.


Naravno, nije poznato o kojoj se ulozi točno radi, niti kako će to biti izvedivo jer i snimanje filma započinje u svibnju. Ona bi se navodno glumačkom timu na setu trebala tek priključiti dva mjeseca nakon rođenja djeteta, a špekulira se kako se ipak radi o nekoj manjoj ulozi. Kako god, nema sumnje da će ovo biti jedan od najgledanijih filmova u povijesti, ali sve dok Warner Bros službeno ne potvrdi informaciju vezanu uz Cotillard, definitivno ćemo ju uzeti s velikom rezervom. "The Dark Knight Rises" bi se u američkim kinima trebao pojaviti u srpnju 2012. godine.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala