Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Exit Festival 2011 - DJ Fedde Le Grand na Dance Areni
Hit "Put Your Hands Up" mu je otvorio sva vrata, ali eksperimentira i s mračnijim, minimal tech-house zvucima

Exit Festival 2011 - DJ Fedde Le Grand na Dance Areni

Foto/Izvor: mtv.com.hr


Čovjek koji godinama trese podije širom svijeta, čovjek čiju je glazbu Madonna osobno koristila za promociju svoje "Sticky and Sweet" turneje i kojeg je zamolila da remiksira hit "Give It to Me" je i čovjek koji je pokupio razne važne nagrade, bio na prvim mjestima top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj...

"Put Your Hands Up" hit mu je otvorio vrata u mainstream svijet, ali on voli i eksperimentirati s malo mračnijim, minimal tech-house zvucima i to radi podjednako dobro kao što proizvodi hitove. Njegov prvi veliki album "Output" pokazuje koliko dobro zvuči kombinacija hip-hopa, funka i dancea s imenima kao što su Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am (Black Eyed Peas), Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones i mnogi drugi.

"Flying Dutchman" dolazi na Exit, ali ne trebamo se bojati. Sve što treba je pridružiti mu se na velikim visinama. Nastupe na ovogodišnjem Exitu, koji će se održati od 7. do 10. srpnja, uz Fedde Le Grandea već su potvrdili i Arcade Fire, Portishead, Tiga, James Zabiela, Hadouken i Gramophonedzie.



U Hrvatskoj je prodaja ulaznica započela 22. prosinca 2010. godine. Starim kupcima Exita (tzv. Exit Tribe) koji su barem jednom u zadnje tri godine kupili ulaznicu omogućena je kupovina 4-dnevne ulaznice uz koju se dobiva besplatan prijevoz i mjesto u kampu za 440 kn. Za nove kupce u ponudi je ograničen broj četverodnevnih ulaznica po cijeni od 440 kn te kamp po 185 kn.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala