Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Courtney Love tužena zbog statusa na Twitteru
Rock zvijezda i udovica Kurta Cobaina prva je javna osoba tužena zbog nečeg što je objavila na Twitteru

Courtney Love tužena zbog statusa na Twitteru

Foto: PRPhotos

Courtney Love, ekscesna r
Naime, Love je postala prva poznata osoba koja je tužena zbog nečeg što je napisala na Twitter računu. Tuži je dizajnerica Dawn Simorangkir jer je Love za nju napisala kako je 'drogirana prostitutka, koja ima povijest nasilničkog ponašanja i ozlijeđivanja drugih osoba te je ostala bez skrbništva nad vlastitom djecom.' Simorangkir i Love bile su u svađi zbog odjeće koju, kako dizajnerica tvrdi, Love nije u potpunosti platila, dok Love tvrdi suprotno. Iznervirana Simorangkirnim ponašanjem, Courtney Love danima ju je olajavala preko Twitter statusa.

Nakon što je dizajnerica digla tužbu, Love se povukla sa svih javnih mreža na kojima je djelovala, uključujući Twitter, MySpace i Facebook, a dobiti komentar od nje, bilo je nemoguće, što potpuno neubičajno za slavnu rokericu. Ovaj slučaj biti će pravi test za granice do kojih se smije ići, odnosno što se može reći, na društvenim mrežama.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #8
    0 0
    Beno beno @ 10.1.2011. 17:29
    Ja samo znam da i dalje u naslovu i samom clanku vidim Tweeter umjesto Twitter :\
  • #7
    0 0
    jovil jovil @ 10.1.2011. 17:26

    Svi se rađamo griješni i takvi na koncu umiremo.

    Što ti ovo znači hmmm???? Gudriro se i zato nemože bit anđeo.

    Bio je anđeo ovakvog svijeta kakav jest, a tvoji antiopijatski pogledi doista brinu.

    Pa i u Titovoj državi se moglo zapalit, tako su mi pričali, a sad je demokracija i uzor su nam zemlje EU, pa ako se može u Amsterdamu slobodno pušit, valjda i kod nas može, barem kradomice.

    Ovo nije provokacija, al doista imam dojam da si srednje obrazovanje stjecala u Katoličkom Internatu

  • #6
    0 0
    aya aya @ 10.1.2011. 15:34
    Despite the rumors, there is no evidence or documentation suggesting that Cobain was in the process of divorcing Courtney Love at the time of his death. In fact, it was Love who staged an intervention for Cobain to get him to enter a drug rehab clinic just prior to his death. When Cobain escaped the facility, Love sent investigators to track him down, but by the time they found him, it was too late. (copy)
  • #5
    0 0
    doom doom @ 10.1.2011. 0:24

    Kurtova udovica Courtney Love unajmila je Granta, i to prije događaja koji su uslijedili nakon 5. travnja 1994. godine, kako bi otkrio gdje se nalazi njezin suprug. Sva trojica pojavila su se u ponedjeljak u New Yorku na konferenciji za novinare gdje je pušten originalni audiozapis razgovora Love i Granta, što je navodno povećalo sumnju da se radi o prljavoj igri. Autori tvrde da Cobain nije bio u stanju sam povući okidač zbog količine heroina u organizmu, a ni otisci prstiju na okidaču sačmarice nisu bili jasni. Te su navode povezali s audiozapisom Courtney Love u kojem se sugerira da je postojalo drugo oproštajno pismo, da je par bio pred razvodom i da su udovičine tvrdnje kako ne zna gdje joj je muž proveo posljednjih nekoliko dana života netočne. Wallace je prestao optuživati Cortney za ubojstvo jer su, kako kaže, proveli osam godina tražeći konačni dokaz. "Ali nema dokaza da je Courtney Love ubila Kurta Cobaina. A tražili smo, dobro smo tražili." Koautor Halperin zatražio je od Love da se vrati u prošlost i objasni svoje postupke od prije deset godina te da objavi Kurtove liječničke kartone. "Ako Courtney i može dokazati svoju nevinost, to i dalje ne znači da Kurt Cobain nije bio ubijen. Ona bi trebala potaknuti sudsku istragu i saznati tko je zapravo ubio njezinog muža." To nije prvi put da isti autori potežu pitanje Kurtovog ubojstva. Godine 1999. izdali su knjigu sličnog naziva: Who Killed Kurt Cobain?: The Mysterious Death of an Icon. Teorije urote oko Cobainove smrti počele su se širiti gotovo od trenutka kada je pronađen mrtav. Većina ih je obrađena u dokumentarcu Nicka Broomfielda Kurt N Courtney iz 1998. godine.(copy)
  • #4
    0 0
    doom doom @ 10.1.2011. 0:19
Pogledaj sve komentare (8)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala