Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svijet ove godine pohrlio vidjeti Leonarda DiCapria u kinu
Glumac je na vrhu Forbesove liste najisplativijih zvijezda sa zaradom od 1,1 milijardi dolara na kino-blagajnama

Svijet ove godine pohrlio vidjeti Leonarda DiCapria u kinu

Leonardo DiCaprio najisplativiji je glumac ova godine, po listi magazina Forbes. DiCaprio se popeo na vrh liste sa zaradom od 1,1 milijardi dolara na kino-blagajnama.

Dok njegovi filmovi ne prolaze baš dobro u sezoni dodjele nagrada, financijski, Inception i Shutter Island potpuni su hit.

- Gledamo samo zaradu na kino-blagajnama. Pratili smo zaradu top filmova godine i dodjelili svakoj zvijezdi punu zaradu filma. Ako se glumac pojavio u dva filma
(kao što je to DiCaprio) dobio je priznanje za oba. Nismo uključili animirane filmove, iako je ova godina bila financijski povoljna, no filmske zvijezde nisu ono što ljude privlači da gledaju animirane filmove - objasnila je Dorothy Pomeranz iz časopisa Forbes.

DiCaprio za Inception dobio 50 milijuna dolara

Inception
Christophera Nolana treći je film na listi onih koji su najviše zaradili ove godine, sa zaradom od 825 milijuna dolara, iako nije imao pogodnost dodatne zarade na ulaznice za 3D, dok je Shutter Island zaradio 300 milijuna dolara.

DiCaprio je samo od Inceptiona zaradio 50 milijuna dolara, dok ga još čeka dodatna zarade od DVD izdanja i televizijskih prava. Poseban ugovor koji je DiCaprio sklopio sa producentima filma, očito mu se dobro isplatio.


DiCaprija na ljestvici najisplativijih glumaca slijedi Mia Wasikowska iz Alise u zemlji čudesa Tima Burtona, sa zaradom od milijardu dolara. Relativno nepoznata glumica pojavila se i u filmu The Kids Are All Right s kojim je zaradila 29 milijuna dolara. Treći na listi je Johnny Depp, zatim Robert Downey Jr. sa filmom Iron man 2, dok se na petom mjestu smjestio Daniel Radcliffe.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    reggy reggy @ 16.2.2011. 10:52

    DiCaprio je definitivno jedan od boljih glumaca danasnjice i definitivno se moze svrstatu u rang De Nira ili Al Pacina i prava je steta da do sada niko nije jos prepoznao njegov talent i dodijelio mu nagradu koju zasluzuje. Filmove koje je snimao su svi hit do hita a on je nekako ostao u sjeni svega toga.

    Steta...................

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala