Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Internetski čudak 'Tron Guy' recenzira film 'Tron: Legacy'
Jay Maynard, poznatiji kao 'Tron Guy' postao je popularan kada je sam napravio svoj kostim inspiriran filmom

Internetski čudak 'Tron Guy' recenzira film 'Tron: Legacy'


- Što je popularni "Tron Guy" mislio o nastavku svojeg omiljenog filma nakon 28 godina -

- Nadao sam se kako će me film stvarno iznenaditi po onome što sam vidio u trailerima o produkciji i nisam bio razočaran - zaključio je ekspert za Trona.
Maynard je naime uputio i na nekoliko tehnoloških detalja, poput uglavnom točnog prikazivanja SunOS 4.0.1. X konzole, no jedini problem tj. netočnost je što se vrti na i386 mikroprocesoru. Saznavši tu informaciju, svijet se okrenuo naglavačke. Ovakva nebitna sitnica za ostatak svijeta, Maynardu i ostalim sličnim geekovima znači život i daje drugačiji "realniji" pogled na nerealan film.

Maynard je isto tako zamolio Disney da mu dozvole da nastupi u najavljenom trećem dijelu Trona (koji je trenutno u pretprodukciji) ili da mu barem ustupe novo odijelo, tako da ljudi koji ga traže za nastup, imaju preko njega doticaj s novim filmom.



- Rezultat je vizualno i intelektualno predivan, a emocionalno iscrpljujuć. Film je logičan nastavak na original, premda ne trebate pogledati prvi film kako bi shvatili što se događa u novome - zaključio je Maynard. Naravno, da Maynard ima novo odijelo, fanovi filma imali bi puno veću povezanost s novim filmom.

- Kada bih imao novo odijelo, bio bih u potpunosti spreman pokazati se u novom nastavku - nadodao je. Sumnjamo kako će se ovakvo nešto dogoditi, no zabavno je pročitati kako netko može živjeti u svijetu mašte, čak i u svojoj dubokoj adolescenciji.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala