Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Slijedi li uskoro nastavak Zaljubljenog Shakespeare-a?
Novonastala kompanija osnovana kako bi kreirala nastavke hit filmova, na svom popisu ima zanimljive naslove

Slijedi li uskoro nastavak "Zaljubljenog Shakespeare-a"?

Čini se da danas svaki holivudski film ima ili mu se planira nastavak. Čak i Oscarom nagrađenom Zaljubljenom Shakespearu smješi se takva sudbina. Weinstein company i Miramax, dvije velike produkcijske kuće, udružile su se kako bi kreirale nastavke hit filmova na koja posjeduju prava.

Osim Zaljubljenog Shakespearea, na listi potencijalnih nastavaka nalaze se uspješnice poput filmova Zločesti djeda mraz, Dnevnik Bridget Jones, Swingers, Trgovci i Kockari. Izgleda kako će se Billyju Bob Thortonu ostvariti želja, te će klasični božićni film dobiti nastavak.

Kevin Smith o Trgovcima 3
Kevin Smiths komentirao je novonastalu situaciju, jer govorka se kako će se nastavak Trgovaca snimati bez njega. Na svom Twitteru, napisao je - Ako netko želi eksploatirati arhivu za nastavke, remakeove, TV, radije bih da to radi vrag kojeg poznajem. Lijepo je znati da postoji dom negdje za Trgovce 3, ako bih ga ikada poželio snimiti, no nadam se da nova kompanija neće postati dom Trgovcima u kojima ja nisam angažiran - kaže.


Što se tiče vlasništva nad Smithovim filmovima, nova kompanija posjeduje prava na Trgovce, Tražeći Amy, Djevojka iz Jerseya i Jay i Silent Bob uzvraćaju udarac, no ne i na likove Jaya i Silent Boba. - Ja posjedujem prava na njih - kaže Smith. Posjedujući puna prava, Jaya i Silent Boba nitko ne smije taknuti bez tvorca - Kevina Smitha.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala