Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dante i Randal se vraćaju u filmu Clerks III
Treći film o omiljenim trgovcima redatelja Kevina Smitha danas je napokon dobio prvi službeni trailer

Dante i Randal se vraćaju u filmu "Clerks III"

Kao što je Kevin Smith nedavno obećao, ovog nam je tjedna napokon stigao trailer za dugoočekivani novi nastavak filma Trgovci te fanovi originalnih filmova napokon sa sigurnošću znaju kako će novi film zaista stići. Film je već godinama u pripremi tako da su svi već pomalo počeli gubiti nadu da će se taj projekt ikada ostvariti, ali danas imamo dokaz kako uskoro stiže.

Priča će ponovno pratiti Dantea (Brian O'Halloran) i Randala (Jeff Anderson), koji preživljavaju svoju smjenu u trgovini Quick Stop Groceries, ponovno živciraju svoje kupce i pričaju o filmovima i životu.

"Tako smo to radili u devedesetima, sine!", otkrivaju u traileru. Nakon što se našao na rubu života i jedva preživio, Randal odlučuje zamijeniti gledanje filmova po cijele dane sa snimanjem svog filma. Uz pomoć svojih prijatelja, i nekoliko gostujućih likova kao što su Ben Affleck i Sarah Michelle Gellar, Randal odlučuje napraviti film o svom životu u trgovini. Jay (Jason Mewes) i Silent Bob (Smith) također se ponovno vraćaju u svoje uloge.

Originalni film bio je redateljski prvijenac Kevina Smitha, a po izlasku 1994. godine vrlo je brzo postao kultni klasik. Smitha su hvalili radi ljudskog pristupa priči i uspješnom stvaranju priče uz mali budžet. Film je također prvi puta predstavio omiljene likove Jayja i Silent Boba, koji su kasnije dobili i vlastite filmove.

Smith ponovno potpisuje scenarij te režira film, a uz originalnu glumačku postavu se vraća i Rosario Dawson, koja reprizira svoju ulogu iz drugog filma, koji nije postigao jednak uspjeh kao prvi.

Treći Trgovci se u kinima očekuju 13. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala