Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Willie Nelson samo opomenut zbog posjedovanja marihuane
Život američkog country borca za legalizaciju marihuane je realan i prizemljen, osim kada je napušen!

Willie Nelson samo opomenut zbog posjedovanja marihuane

Willie Nelson je dugogodišnji borac za prava pušenja marihuane, porezni dužnik, potrošač bio-diesel goriva, glazbeni odmetnik koji je country glazbu promijenio zauvijek i povrh svega, američka je ikona.

Nelson svojom glazbom, socijalnim te političkim aktivnostima kojima se bavi, jaši na vrhu pop kulturalne slike. Ona je prije svega podržana njegovim statusom glazbene legende te činjenicom kako je njegov život stvaran, realan i prizemljen koliko je god to moguće, osim kada je napušen!

Nelson je opomenut za nešto nečuveno i potpuno neočekivano za njega, opomenut je za posjedovanje marihuane. Prošli tjedan, glazbenik je uhićen nakon što je granična policija u Texasu pronašla travu u njegovom autobusu za turneje. Policajci su isprva mislili kako Nelson ima oko 150 grama marihuane, što bi rezultiralo policijskom prijavom za prekršaj zakona te uhićenjem. No, ubrzo kasnije, policija je utvrdila kako ima nešto manje od 100 grama, što bi značilo kako će glazbenik biti samo opomenut zbog prekršaja zakona.

Nelson je inače među glavnima u Nacionalnoj organizaciji za reformiranje zakona o marihuani. U suradnji  s njima godinama se bori i medijski promovira legalizaciju marihuane. Kada ga se osudi za spomenuti prekršaj, Nelson će biti samo novčano kažnjen, no neće biti strpan iza rešetaka.

Kolika god kazna bila, Willie Nelson će sigurno to moći platiti tek kao malu cijenu dugoročnog uživanja marihuane.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala