Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


George Michael izazvao strahopoštovanje zatvorenika
Zatvorski kolege posrnulog pjevača puni su riječi hvale za njega, pa pišu pisma podrške zatvorskim novinama

George Michael izazvao strahopoštovanje zatvorenika

Foto: PRPhotos

Bivšem pjevaču grupe Wham Georgeu Michaelu zatvorski život navodno nije teško pao, kamo je završio jer uhvaćen u vožnji pod utjecajem opijata. Posramljena zvijezda šalila se sa zatvorskim kolegama i pričala o nogometu, bar tako tvrde njegove zatvorske kolege. George Michael, star 47 godina, u zatvoru je vrijeme provodio potpisujući autograme i časkajući o Arsenalu.

Tako tvrdi zatvorenik N Sahodree koji je svoje iskustvo o poznanstvu sa poznatom pop-zvijezdom opisao u pismu zatvorskom časopisu Inside Time.

- Kada je George došao po hranu, izgledao je jako nervozno. Moje kolege bile su pune strahopoštovanja prema njemu i bez riječi, no ja sam mu pristupio i rekao 'George, moja žena je tvoj najveći fan'. Rekao mi je da ju pozdravim. Slijedeći dan kada je George došao po hranu, činio se mnogo opušteniji i staloženiji. Vrlo je ljubazan i pristojan - napisao je N Sahodree u svom pismu.

Michael je bio osuđen na osmotjednu kaznu jer je u srpnju uhvaćen u vožnji pod utjecajem marihuane i sedativa. Pronađen je u neuravnoteženom stanju nakon što se njegov Range Rover zabio u foto-radnju u sjevernom Londonu.

Iz zatvora je pušten 11. listopada, nakon četiri tjedna, dok je sudac odlučio kako ce idućih 4 tjedna provesti na uvjetnoj kazni. U početku su ga držali u samici, radi vlastite sigurnosti, iako su kolege zatvorenici glasno navijajući izrazili podršku posrnulom pjevaču kada je stigao u zatvor.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala