Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Billy Bob Thorton: Snimaju se najgori filmovi u povijesti!
Glumac krivi generaciju igrača video igara za gomilu loših filmova koji izlaze iz holivudske "radionice"

Billy Bob Thorton: Snimaju se najgori filmovi u povijesti!

Foto: PRPhotos

Billy Bob Thornton tvrdi kako su video igre dijelom razlog za brojne loše filmove koje trenutačno izlaze iz holivudske tvornice snova. Pedesetpetogodišnji glumac i glazbenik sugerira kako je generacija igrača video igrica imala negativan utjecaj koji tip filmova ide u distribuciju.

- U sadašnjem stanju, pogotovo u zabavljačkoj industriji, živimo u vremenu kada se snimaju, po mom skromnom mišljenju, najgori filmovi u povijesti - rekao je Thornton.

- Industrija je usmjerena prema generaciji koja je odrasla igrajući video igre. Sve te igrice, zbog kojih konstantno prigovaram vlastitom sinu, u sebi imaju ljude koji ubijaju iz puke zabave. Smatram kako je u filmovima tradicionalno uvijek postojala neka pouka u nasilnim filmovima  - nastavlja glumac.

Billy Bob u svom novom filmu Faster(Brže) brani nasilje, u kojem Dwayne 'the Rock' Johnson glumi bivšeg zatvorenika koji želi osvetiti bratovu smrt - Ovaj film ne govori 'oh, evo ovdje jedan zabavan momak ili napravit ćemo ironičan lik koji kao da je iskočio iz video igre i voli uništavati stvari oko sebe' i takve stvari. Film prikazuje što zapravo zatvor kreira, što ubojstvo donosi. Prikazuje taj stalni, nasilni niz događaja - kaže poznati glumac.

Zločesti Djed Mraz - klasični božićni film

Thorton je poznat i po svojoj ulozi zločestog Djeda Mraza, kojeg je glumio 2003. godine te kaže kako ne bi imao ništa protiv da snimi nastavak. Smatra kako njegova interpretacija mrzovoljnog alkoholičarskog Djedice ima svoje mjesto sa svim voljenim božićnim filmovima - Zločesti Djed Mraz postao je klasični božićni film, kao naprimjer Život je divan ili Čudo u 34. ulici. Nikad nisam radio nastavke niti jednog od mojih filmova, ali za ovaj mi se čini smisleno snimiti ga - kaže.

Thortonovi prošli projekti te neuobičajno ponašanje čine ga prilično unikatnim čovjekom u moru holivudskih klonova, pa će biti zanimljivo vidjeti ga u projektu, za kojeg se idućeg priprema, intirgantnog naslova Jayne Mansfield's Car (Automobil Jayne Mansfield).

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala