Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon dvadeset godina vraćaju se Reitmanovi 'Ghostbustersi' ?
Za sada je sigurno da se glavni likovi - Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis i Ernie Hudson vraćaju na velika platna

Nakon dvadeset godina vraćaju se Reitmanovi 'Ghostbustersi' ?

Nakon dvadeset godina špekulacija i propalih obećanja oko nastavka filma 'Ghostbusters', Dan Aykroyd najavio je vjernim fanovima kako se vraća pisanju novog scenarija, zajedno sa svojim prijateljem iz starih dana, Haroldom Ramisom.

Jednu od mnogih verzija scenarija za nastavak 'Ghostbustersa' nedavno su pisali scenaristi i producenti američke verzije serije 'The Office', Gene Stupinsky i Lee Eisenberg. Iako se mnogo nade polagalo u njihov scenarij, za nastavak sage o šaljivim i luckastim istjerivačima duhova, propast filma 'Year One', za koji su napisali scenarij, pokazao je drugačije. Natjerao je producente i glavne glumce filma da se prije svega vrate svojim originalnim korijenima.

Bill Murray koji glumi Dr. Petera Venkmana u 'Istjerivačima Duhova' nije imao niti jednu riječ hvale za loš scenarij spomenutog dvojca te je istaknuo kako neće prihvatiti njihovu ideju za nastavak filma. Dan Aykroyd je s druge strane bio malo više diplomatski orijentiran, izjavivši kako je 'Year One' zabavan film te kako se Murray jedino zabrinuo oko određenog standarda, koji su postavili kroz godine kada su radili prva dva nastavka filma. Naravno, bilo bi šteta uništiti svu slavu i nasljeđe filmova, ukoliko novi nastavak podbaci u bilo kojem smislu.

Ironično, 'Year One' režirao je Harold Ramis, poznatiji po ulozi čudnog Dr. Egon Spenglera iz "Istjerivača Duhova". Aykroyd koji u filmu glumi Dr. Ray Stanza dodao je kako je već dovršio prvu verziju scenarija te kako se veseli nastaviti ga i učiniti još boljim.

Jedna od potencijalnih verzija nastavka, koju je Aykroyd napisao tokom 90tih, pretvorena je u "Ghostbusters The Video Game", prošle godine. Izlazak i hvalospjev igre izazvao je veliku popularnost među fanovima koji nisu zaboravili na filmove i junake svoje mladosti te su jedva čekali da se ovakva igra napravi. Glasove je naravno posudio originalan postav glumaca.

Jedna od potencijalnih radnji u trećem nastavku filma bila bi vezana uz nove mlade članove, koji se pridružuju timu 'Istjerivača Duhova', izjavio je Aykroyd. Uz bolove u leđima, bol u kuku i koljenima, Aykroyd ne može više podići ni "Psihotronski Ubrzivač", popularni gadget za hvatanje duhova u serijalu filmova.

Preostaje nam jedino da se strpimo i pričekamo nove informacije vezane uz razvoj i finalni glumački postav. No, za sada je sigurno da se glavni likovi - Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis i Ernie Hudson u ulozi Winstona Zeddemorea vraćaju na velika platna.

Rick Moranis koji je glumio zbunjenog Louisa Tullya, neće se vratiti i reprizirati ulogu jer se povukao iz glume. Sigourney Weaver u ulozi Dane Barrett, koja je odglumila glavni ženski lik u prva dva dijela filma, nije potvrdila vraća li se novom nastavku. Redatelj i dalje ostaje Ivan Reitman, zaslužan za prva dva uspješna nastavka.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    doom doom @ 16.10.2010. 10:06
    moglo bi biti zanimljivo ...mada drugi dio je vec malo li la valjda bu treci dobar ja se nadam .......i da SAMO DA NEBUDE U 3D!!!!!!!!!!!!!!!!!NETREBAMO MI 3D NAMA JE DOBRO I TAK KAK JE!
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala