Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gibonni i Edo Majka u MTV finalu!
Nahranili ste mi srce, ego i dušu, poručio je Gibonni fanovima i dodao - spreman sam za show u Madridu!

Gibonni i Edo Majka u MTV finalu!

Edo Maajka, Gibonni, Gramophonedzie, Leeloojamais i Negative izvođači su iz regije koji su sve bliže Madridu i dodjeli europskih MTV nagrada!

U glasovanju za najboljeg izvođača regije za nagradu Best Adria Act, koje na službenom webu MTV-a traje od kolovoza, Gibonni, Majka, srpski bend Negative i sjajni Marko Milićević poznatiji kao Gramophonedzie, te slovenski pop bend odlijepili su se bodovima od preostalih 25 nominiranih i sada s nestrpljenjem čekaju rasplet finala.

Rezultati glasovanja objavljeni su istovremeno na press konferencijama u Ljubljani, Zagrebu i Beogradu.

"Izuzetno sam ponosan na ovo, jer taman sam počeo osjećati da prelazim u neku drugu kategoriju... Eto, puno ste mi učinili. Nahranili ste mi srce, ego i dušu. Hvala vam puno", na press konferenciji je svojim glasačima poručio Gibonni, uz dodatak da će ukoliko pobijedi napraviti show u Madridu.

Zašto Madrid?

Jedan od najprestižnijih muzičkih događaja u svijetu održat će se u Madridu, u sportskom kompleksu Caja Magica. Zašto Madrid?

Zbog svoje napredne glazbene industrije i raznovrsne, otvorene scene. Također, i zbog spontanosti moderne metropole i gostoprimstva domaćina.

Lollobrigida zna kako se to radi

Puno je razloga zbog kojih svatko od navedenih zvijezda želi biti u Madridu 7. studenog. Finalno glasovanje traje na mtvema.com do 15. listopada. Tko će naslijediti najbolji regionalni bend prošle godine - našu Lollobrigidu?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala