Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Suze u kuhinji Jezikove juhe
MACCHI još nije gotov s poslom u Hrvatskoj, a već na početku druge sezone kulinarskog gurua čekaju suze i tračevi

Suze u kuhinji Jezikove juhe

Foto: RTL 

STEPHAN MACCHI još nije gotov s poslom u Hrvatskoj. Kulinarski guru otvorit će drugu sezonu svog showa na RTL televizji i na poziv očajnih ugostitelja potruditi se poboljšati njihovo poslovanje.

Izuzetno popularan reality snimljen je kroz 12 epizoda, u kojima Macchi osim pomoći restoranima u kulinarskim i ugostiteljskim problemima, akcent stavlja i na edukaciju kadrova i promidžbu restorana.

Gledatelje je Stephan osvojio, osim kulinarskim i organizacijskim sposobnostima i svojim karakterom te pojavom profesionalca. Rješenja koja je ponudio uvijek su bila maštvita i inovativna, no nije uvijek naizlazio na razumijevanje...

Već u prvoj epizpodi druge po redu sezone Jezikove juhe Macchi je svojim čvrstim, nepokolebljivim stavom te strogim komentarima rasplakao glavnog kuhara u slavonskom restoranu. Glavni problem tog restorana leži u povijesti njegove uporabe.

Naime, vlasnik je odaslao poziv u pomoć jer je njeogva kantina godinama bila namijenjena radnicima jedne tvornice, a a'la cart gosti bili su i ostali nepoznanica. Kad je Macchi došao u pomoć, izazvao je strah zaposlenika.

Glavni šef kuhinje svoje je mjesto čak prepustio  pomoćnom šefu koji ima tek 22 godine, a sve kako bi izbjegao "jezikovu juhu" od Stephana. On pak nije nasjeo na interne spletke koje su vrlo brzo izašle na vidjelo.

Suze glavnog kuhara bile su logičan slijed događaja, kao i trač partije unutar kuhinje. Hoće li Stjepan u tim uvjetima uspjeti složiti ekipu vijednu vođenja jednog ozbiljnog restorana, saznajte u utorak navečer, kada kreće druga sezona showa...

Moj TV 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala