Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tako to rade Australci - za spas sezone nazovi Oprah
300 sretnih gledatelja s Oprah će putovati na snimanje u Australiju, čije će građane to koštati tri milijuna dolara

Tako to rade Australci - za spas sezone nazovi Oprah

Foto: YouTube

OPRAH WINFREY možda je iznenadila svoju publiku u studiju, kada im je svima poklonila besplatno, osmodnevno putovanje u Australiju, no više su, čini se, iznenađni Australci, koje će taj potez kraljice talk showa koštati gotovo 3 milijuna dolara.

Oprah za Australce isplativa investicija

Martin Ferguson, ministar turizma,  potvrdio je da će vlada New South Walesa, jedne od australskih država, potrošiti spomenuti iznos kako bi dovela Oprah Show u Australiju jer taj potez jamči i turistički boom.

Ferguson kaže da se radi o pametno potrošenom novcu, jer popularni show Australiju će pogurnuti na ekrane 40 milijuna Amerikanaca, ali i u 145 zemalja svijeta. "Oprah je kultno ime, njezina slava može Australiju prikazati kao prvoklasnu turističku destinaciju", izjava je ministra turizma za australske medije.

Njegov prethodnik na bitnoj funkciji, nekadašnji ministar John Brown, medije je zamolio da ne pristupaju cinično iznosu koji će se uložiti Oprahinu turneju, dok mnogi Australci odlaze vani na godišnje odmore, a u njihovu zemlju ne ulazi proporcionalan broj turista.

"Potrošili smo stotine milijuna dolara unazad 30 godina bez prevelikog rezultata. Moram to otvoreno reći", dodao je Brown. "Publicititet koji će Oprah donijeti Australiji ne može se kupiti novcem".

John Travolta kao šećer na kraju

Oprah je putovanjem nagradila 300 svojih gledatelja, koji su napravili ludnicu u studiju nakon što su saznali da idu u Australiju, a putnike će na dalek put voziti slavni glumac John Travolta, koji je inače povremeni pilot australskog avioprijevoznika Qantas. Mnogi su, baš u Oprahinom stilu, i zaplakali.

Bit će ovo prvi puta da se show snima s američkom publikom izvan Sjeverne Amerike. U Australiji je predviđeno snimanje dvije epizode od kojih jedna u Sydney Opera Houseu sredinom prosinca.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    jua jua @ 18.9.2010. 21:56
    Da ja imam toliko para kao što ima ona, ja bih KUPILA Australiju!!!!!
  • #1
    0 0
    zubak zubak @ 16.9.2010. 14:00

    Nemama snage ni za komentar,bilo bi uzaludno.

    Ispada da ona radi u rudniku,i da je tesko zarađenim novcem povela hordu među klokane.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala