Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mitrović razbjesnio Angelinu
Hollywoodska glumica razmišlja o odustajanju od snimanja
 zbog negativnog odgovora jednog "Balkanca"

Mitrović razbjesnio Angelinu

Piše: Tajana Škurić
Foto: PR Photos

Srpski mediji konačno su dobili vijest o kojoj će moći pisati danima, posebice u sezoni “kiselih krastavaca”, kako se ovo doba inače naziva. Umesto da love tzv. celebrityje po plažama i ispituju ih o godišnjim odmorima, oni će se sigurno radije pozabaviti slučajem - Jolie- Mitrović.

Naime, glumica Angelina Jolie pobjesnila je kad je saznala da je srpski tajkun, vlasnik Pink Films Internationala, odbio suradnju s njom te je zaprijetila otkazima suradnicima u projektu.

Muslimanka Angelina

Hollywoodska zvijezda naljutila se kada je Mitrović odbio suradnju s njom te je naredila da se filmski projekt zamrzne do daljnjeg. Podsjetimo, glumica je početkom kolovoza trebala doputovati u Beograd, gdje je s vlasnikom Pinka trebala dogovoriti snimanje svog redateljskog debija. U filmu bi Angelina igrala glavnu ulogu - muslimanke iz Bosne - koju na početku rata siluje Srbin, te u kojeg se ubrzo zaljubi.

Prije njezina dolaska, Mitrović se sastao četvoricom producenata iz Angelinina tima i razgovarao o sudjelovanju njegove tvrtke Pink Films International u stvaranju filma, ali je na kraju odustao budući da “nije htio još jednom Srbe prikazati u negativnom svjetlu”.

Angie će obustaviti snimanje

Srpski mediji prenose da je glumica bila razočarana i ogorčena kad je saznala da su detalji o pregovorima s Mitrovićem procurili u medije.

- “Angelina je pobjesnila te zaprijetila otkazom ljudima koji su prisustvovali sastanku. Rekla je da će svi koji su odgovorni za 'curenje' informacije biti otpušteni te vikala da joj neki anonimus poput Željka Mitrovića neće pokvariti snimanje filmskog prvijenca”, izjavio je upućeni izvor te zaključio kako će, najvjerojatnije, zbog novonastale situacije najvjerojatnije do daljnjeg obustaviti snimanje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala