Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Curice, čuvajte se: Robbie i Take That ponovno jašu
Najpopularniji boy band svih vremena (ako u tu kategoriju ne uračunate Beatlese) snimio novi album

Curice, čuvajte se: Robbie i Take That ponovno jašu

Foto: PR Photos

Robbie Williams i članovi nekad mega ultra super popularnog boy banda Take That izdali su danas zajedničku objavu za javnost.

"Glasine su istinite. Take That: originalna postava koju čine Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen i Robbie Williams snimili su studijski album koji će biti izdan u studenom. Ovo je prvi put, nakon raspada 1995. da su snimili kompletan album zajedno."


Robbie je komentirao objavu riječima - "Postanem sramotno uzbuđen dok smo nas petorica zajedno u istoj sobi. Čini mi se kao povratak kući.", a Mark Owen je dodao - "Iako mi je naše ponovno okupljanje čitavo vrijeme bio san, nisam mislio da će ikad doći do ovoga. Bilo je apsolutno zadovoljstvo ponovno provoditi vrijeme s Robbiejem. Ali još uvijek sam bolji nogometaš od njega."

Could it be Magic - Take That

Zločesti britanski dečko, Robbie Williams, napustio je Take That 1995. godine nakon svađe s ostalim članovima grupe i managerom benda tijekom probi za turneju "Nobody Else Tour". Take That su turneju priveli kraju bez Williamsa i izdali kompilaciju najvećih hitova. Razišli su se 13. veljače 1996. godine.

Robbie je nakon odlaska iz grupe nanizao 7 albuma koji su bili britanski broj 1, a singlove koji su bili broj 1 teško je i nabrojati. Prošle godine dobio je na Brit Awards i nagradu za "Izuzetan doprinos glazbi".

Gary Barlow se također okušao u solo vodama, no nakon vrlo uspješnog debi albuma i nekoliko singlova koji su ušli u britanski top 10, pjevačka karijera mu je zamrla i vratio se svojoj prvoj ljubavi, pisanju pjesama.

Nakon što su 2005. snimili uspješan dokumentarac za britanski ITV, grupa Take That je i bez Williamsa ponovno postala interesantna javnosti. Njihov drugi album snimljen u četveročlanoj postavi postao je platinast samo 4 dana nakon izdavanja.

MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    mario mario @ 16.7.2010. 0:49

    Meni su ti boy bendovi dno dan, u biti ova današnja glazba mi sve gore i gore zvuči, glavno da izbaciš sise, obučeš se ko strašilo i evo... popularan si. I ja sam krenuo kao neki metalac (bah mrzim te podijele) ali što sam stariji to sve više u rikverc idem....  

  • #1
    0 0
    MaryJackie maryjackie @ 15.7.2010. 23:03
    curice?! zbilja?! bolje recite žene...mladež nije na ovome odrasla...živjeli rock i metal -.-
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala