Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Neobični supertalent s Filipina
Filipinac Reggie Ramirez svojim je inovativnim "dvospolnim" nastupom osvojio čitav svijet

Video: Neobični "supertalent" s Filipina

Piše: Tajana Škurić

Dok se brojni hrvatski talenti pripremaju za audiciju za drugu sezonu showa "Supertalent" koja na jesen kreće na Novoj TV, groznica tog megapopularnog showa širi se svijetom pa je tako stigla i do dalekih Filipina. Naime, da talent ne poznaje granice dokazao je tamošnji pjevač Reggie Ramirez svojom uistinu osobitom vještinom.

On nastupa u kostimu koji polovicu njegova tijela odijeva kao ženu, a drugu kao muškarca. Da to ne bi bilo sve, on simultano i vrlo vješto pjeva i mušku i žensku dionicu poznatog dueta Lionela Ritchiea i Diane Ross "My Endless Love". Neobičan nastup svojom je originalnošću i atraktivnošću zadivio čitav svijet, a Reggie ponosno nosi titulu uistinu supertalentiranog izvođača koji je postao idol ne samo žirija i gledatelja nego cijele nacije, a snimka njegova nastupa prava je senzacija na YouTubeu.

Ovakav osebujan dar upravo je ono čemu se, zasigurno, nadaju i hrvatski gledatelji koji s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu ovog megapopularnog showa.

I Hrvati ponovno u potrazi za supertalentom

Audicije za natjecatelje počinju ovog ljeta, a već uhodani žiri ponovno će biti u dobro nam poznatom sastavu - pjevačica Nina Badrić i dalje će vjerno podržavati i bodriti navijače, voditelj Dubravko Merlić davat će svoje stručne komentare dok će za pošalice, kao i uvijek biti zadužen neumorni Enis Bešlagić. Uz ovaj neobičan trojac u voditeljskim ulogama ćemo ponovo gledati urnebesne Renea Bitorajca i Igora Mešina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala