Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mariah Carey ipak u blaženom stanju?
Carey i njen suprug Nick Cannon i dalje (bezuspješno) pokušavaju sakriti sretnu vijest od javnosti

Mariah Carey ipak u blaženom stanju?

Piše: Tajana Škurić

Američki mediji počeli su masovno objavljivati vijest da popularna pjevačica Mariah Carey očekuje svoje prvo dijete. Kao izvore su naveli izjavu njezine menadžerice koja nije negirala novost, neimenovanu osobu koja je pjevačicu vidjela kako kupuje test za trudnoću te prijatelja bliskog paru koji je potvrdio radosnu vijest. "Jako su uzbuđeni i sretni" - izjavio je dodavši kako žele trudnoću zadržati u tajnosti što je duže moguće, dok je menadžerica Cindi Berger samo rekla kako u ovom trenutku ne može komentirati privatan život svoje klijentice.

Šuškanja o prinovi sretnog para sve su glasnija...

Iako mudri i pronicljivi ovo nebi mogli uzeti zdravo za gotovo, postoje još neki detalji koji, na neki način, potpiruju vatru. Naime, 40-godišnja pop diva nedavno je odustala od najnovije filmske uloge u filmu "For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf" gdje je trebala nastupiti uz Whoopi Goldberg i Janet Jackson.

Čak su i paparazzi koji vjerno prate svaki njezin pokret dali svoj doprinos potvrdivši kako tijekom posljednjeg izleta sa suprugom na plažu u Malibuu, pjevačica uopće nije izlazila iz automobila, pretpostavljajući da je skrivala svoj zaobljeni trbušćić.

Pjevačica se poprilično "zaokružila", a odnedavno često posjećuje doktore

Mariah i Nick vjenčali su se 2008. godine nakon šestomjesečnog poznanstva i od tog se trenutka nisu razdvajali nimalo krijući želju da što prije postanu roditelji. Nagađanja o trudnoći krenula su nakon što je par u nekoliko navrata viđen kako izlazi iz raznoraznih zdrastvenih ustanova te činjenica da se Mariah poprilično zaokružila.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala