Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bruce Willis ima svoju posebnu kategoriju na ovogodišnjim Zlatnim malinama
Objavljene su nominacije za "Zlatne maline", dodana kategorija posebno za Brucea Willisa i njegove filmove

Bruce Willis ima svoju posebnu kategoriju na ovogodišnjim Zlatnim malinama

Kao i svake godine Akademija filmskih umjetnosti odlučuje o najboljim filmovima u prethodnoj godini, a najprestižnijoj dodjeli nagrada prethodi i ona za najgore. Zlatne maline i ove će se godine dodijeliti uoči Oskara, a danas imamo prilike vidjeti tko je sve ušao na listu nominiranih za one najgore iz 2021. godine.

Na samom se vrhu liste po broju nominacija nalazi Netflixov mjuzikl Diana: The Musical, objavljen u listopadu prošle godine. Film je produkcija brodvejske predstave, koja je naišla na jednako loše kritike kao i film, koji je zaradio devet nominacija za Zlatne maline.

Na listi najgorih filmova našli su se trileri Karen i The Woman in the Window, oba s pet nominacija, kao i Space Jam: A New Legacy s LeBronom Jamesom te Paramount+ film Infinite.

Među nominiranima za najgore glumačke izvedbe našla se inače izvrsna glumica Amy Adams i to za glavnu ulogu u filmu The Woman in the Window te za sporednu u Dear Evan Hansen. S njom će se za "nagradu" natjecati i Jeanna de Waal, Megan Fox, Taryn Manning i Ruby Rose.

U muškoj kategoriji onog najlošijeg našli su se Scott Eastwood, Roe Hartrampf, LeBron James, Ben Platt i Mark Wahlberg. Među najgorim sporednim glumcima našla su se neka velika glumačka imena: Ben Affleck, Mel Gibson i Jared Leto, kao i Nick Cannon te Gareth Keegan.

Ovogodišnje Zlatne maline posebne su i po tome jer su ove godine odlučili posvetiti posebnu kategoriju Bruceu Willisu. Izdvojili su njegovih pet filmova iz 2021. godine i odlučit će u kojem je imao najgoru ulogu.

Zlatne maline bit će dodijeljene 26. ožujka, noć uoči dodjele onih malo prestižnijih nagrada, Oskara.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala