Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kuda to ide karijera Katherine Heigl?
Do nedavno bahata, glumica sad moli javnost za oprost zbog svog ponašanja

Kuda to ide karijera Katherine Heigl?

Piše: Tajana Škurić

Hollywood može neprestano reciklirati istu priču, likove i franšize ali zvijezde su te koje su krive za ponavljanje grešaka svojih kolega i predhodnika. Nazovite to arogantnošću ili nezrelošću ali glumci neprestano svoj uspjeh uzimaju "zdravo za gotovo" vjerujući da će jednom, kada stignu na vrh, tamo i ostati. Posljednja žrtva ovog prokletstva industrije je, čini se, Katherine Heigl.

"Uvod u anatomiju" lansirao Katherine u sam vrh hollywoodske kreme

Prije no što je dobila ulogu u svjetski poznatom "Uvodu u anatomiju", malo je tko mogao predvidjeti da će ikada postati zvijezdom. Iako joj je karijera bila donekle iskalkulirana, nakon uspjeha u "Roswellu", uslijedilo je nekoliko manjih uloga i tada je dobila priliku u "Uvodu u anatomiju" koju je, sa svojim menadžerskim timom dobro iskoristila postavši jedna od glavnih zvijezda, što je malo tko očekivao.

Slava joj udarila u glavu te je uvrijedila i napustila ekipu "Uvoda u anatomiju"

Ohrabrena uspjehom, uspoedo sa snimanjem serije krenula je i na snimanje filmova - "Knocked Up", "27 Dresses" i "The Ugly Truth", od kojih je samo prvi bio pohvaljen i od kritike i od publike dok su ju kritičari u potonja dva gotovo sasjekli prikazavši je vrlo neugodnom osobom, zbog čega je ubrzo dobila i toliko željeni otpust iz serije kako bi mogla nastaviti sa filmovima. U međuvremenu je počela s javnim žalopojkama o napornim snimanjima, uvrijedila cjelokupnu ekipu "Uvoda u anatomiju" i povukla svoje ime s liste nominiranih za Emmyja...

"Knocked Up" - trailer

Kritika joj "sasjekla" filmove pa sad Katherine "moli za milost"

Sada, tjedan dana prije izlaska novog filma "Killers" koji već dobija negativne reakcije, očigledno je shvatila kako stoje stvari pa je časopisu Entertainment Weekly dala ekskluzivan intervju s naslovom "Žao mi je" tražeći simpatije za svoje ponašanje. Naime, niti kritičari a niti sam studio nisu uopće zadovoljni filmom niti od njega ne očekuju velike, točnije, pozitivne rezultate, baš kao ni za njezin film "Life As We Know It" koji u kina stiže u listopadu.

"Killers" - trailer

Obzirom da nema mrežu zvanu "Uvod u anatomiju" koja bi spriječila njezin pad, pa čak i da joj oba filma postignu kakav takav uspjeh, Heiglova će veoma brzo morati pronaći kvalitetan materijal kako bi publiku podsjetila na svoj talent. Ako ne uspije, uskoro bi se mogla pridružiti dugom popisu bivših TV zvijezda koje su, zbog svoje arogatnosti, izgubile i na malom i na velikom ekranu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala