Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Saša Tkalčević razvodi se nakon 19 godina braka
Prvi pobjednik "Big Brothera" sporazumno se rastaje od supruge Nataše. Kažu, nestalo je kemije i strasti.

Saša Tkalčević razvodi se nakon 19 godina braka

PIŠE: Katarina Hrgović

Prvi pobjednik reality showa "Big Brother", Saša Tkalčević, sporazumno se rastaje sa suprugom Natašom s kojom je u braku bio 19 godina, a u kojem su dobili dvojicu sinova, 18-godišnjeg Eduarda i 17-godišnjeg Ernesta.
 
"Već tri mjeseca ne živimo skupa. Ja sam u kući koju smo sagradili nakon reality showa, a Saša je u svom stanu. Družimo se i čujemo svaki dan. Financijske probleme i dalje ćemo rješavati zajedno", rekla je 37-godišnja Nataša za 24sata dodajući kako su njihovi sinovi bez poteškoća prihvatili sporazumnu rastavu koja je u tijeku. 
 
"Oni znaju da se volimo i da ćemo se o njima i dalje brinuti. Ponekad spavaju kod Saše, ponekad kod mene. Ništa se značajno nije promijenilo", tvrdi Nataša priznajući kako je između nje i Saše nakon toliko godina nestalo kemije i strasti, s čim se složio i Saša.
 
 
"Dok smo bili u braku, nikad je nisam prevario ni povrijedio. Uz nju sam spoznao što je ljubav. No nakon toliko godina nema više onog uzbuđenja kao na početku', kazao je za 24sata. U istom je razgovoru priznao i kako ima novu djevojku koju je upoznao prije dva mjeseca. 
 
"Ne mogu reći je li to ozbiljna veza s obzirom na to da smo na početku. Teško mi je biti sam jer volim da me netko pazi. Trebaju mi nježnosti, držanje za ruku i ljubav, tako da bih želio da ova veza uspije. Vjerojatno ću se ponovno oženiti jer zbog rastave nisam izgubio vjeru u brak", zaključio je Tkalčević. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #10
    0 0
    jua jua @ 17.5.2010. 22:12

    Ne samo to nego i na što god da odgovori uvijek je nešto suprotno. Meni se činilo da je to on iz nekog hira, onako bezveze, glavno da nešto piše, buntovnik bez razloga i te fore, ali ovo.....

    Da je napisao bilo koga I wouldn't give a damn, ali za Ivu....

    Thats way overboard! 

  • #9
    0 0
    aya aya @ 17.5.2010. 21:09
    Čini mi se da "karakteran" ima komentar na baš sve na ovom siteu. Zanimljivo....Mora da je neka bolest u pitanju...(mentalna, mislim).
  • #8
    0 0
    Arnol arnol @ 17.5.2010. 1:10

    Iva Bagić je prije svega bila ljudsko biće,mlada djevojka, koja je prerano otišla ! Bavila se voditeljskim poslom pa otuda razlozi da ju spomenu svi mediji ! Ali ovo ovako napisati. . .  

    Žao mi je da to nije maknuto !  

  • #7
    0 0
    aya aya @ 16.5.2010. 23:39

    Nick ti očito nije u skladu ....obzirom da ti je komentar sve samo ne karakteran. Probaj promijenit' u nekarakteran.

     Zbilja jadno.....Ali ako ti još nije jasno - voditelji jesu javne ličnosti, svoj posao odrađuju pred očima javnosti. Dotični lik je pred očima javnosti sjedio u kući i trudio se da ne ispadne - neš' ti teškog rada!

    Ali uspoređivati curu, koja je hrabro radila i borila se s teškom bolešću, koju borbu je, na žalosti, izgubila - sa kandidatom Big Brothera - to sve govori o tebi.

  • #6
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 15.5.2010. 23:47

    Ti si ipak veći kreten nego što mi se u prvi trenutak učinilo!

    Ovako pisati o mladoj ženi koja je preminula može samo vrhunski (bešćutni) krele...  

Pogledaj sve komentare (10)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala