Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Krenula finalna sezona Tudorovih!
Nagrađivana serija "Tudori" krenula je s prikazivanjem svoje posljednje, četvrte po redu sezone u Americi

Video: Krenula finalna sezona "Tudorovih"!

Serija "Tudori", koju će gledatelji imati prilike pratiti u programu Nove TV, ove nedjelje, 11. travnja, u Americi je počela s prikazivanjem svoje posljednje, četvrte sezone. Radi se o sagi o mlađim danima vladavine kralja Henrika VIII koja je dobitnica mnogobrojnih nagrada, između kojih su i četiri Emmyja.

U Hrvatskoj će gledatelji na Novoj TV imati prilike uživati u ovoj vrhunskoj seriji s privlačnim Ircem Jonathanom Rhysom Meyersom u glavnoj ulozi. Autor serije je oskarovac Michael Hirst poznat po svojim filmovima o Henrikovoj kćerki, kraljici Elizabeth, a iako je bio skeptičan prema televizijskoj ekranizaciji ovog uistinu zanimljivog vladara, čini se kako Hirst ipak nije pogriješio.

Serija je postigla ogroman uspjeh, a glumačke ličnosti poput Jonathana Rhysa Meyersa, Jeremyja Northama, Sama Neilla, Natalie Dormer, Henryja Cavilla, Callum Bluea te Gabrielle Anwar pridonijeli su velikoj popularnosti serije. Hirst je na drugačiji način pristupio pogledu na Henrika VIII te pokušao ovu povijesnu ličnost prikazati na posve nov način.

Naime, on je htio dočarati Henrika VIII kao 25-godišnjeg strastvenog mladića ogromne ambicije bez ikakvih zabrana i barijera, a kako je ovog intrigantnog vladara utjelovio dobitnik Zlatnog globusa Jonathan Rhys Meyer hrvatski gledatelji će moći pratiti u serijskom programu Nove TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    SuzieStark suziestark @ 13.4.2010. 21:41

    odlicna mi je serija !

    pogledala sve tri sezone i jedva cekam zadnju !

    super da ce se i u Hrvatskoj prikazivati iako ce vjerovatno biti u kasnim satima(kad vecina ljudi spava) "zbog scena koje nisu primjerene mladim osobama "..bla...bla...bla

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala