Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HTV se nada najuzbudljivijoj sezoni Zvijezda pjevaju
Sedmak je izjavio kako na HTV-u nećemo gledati osrednje estradnjake kakve možemo vidjeti na "Farmi"

HTV se nada najuzbudljivijoj sezoni "Zvijezda pjevaju"

Piše: Martin Heidl

Četvrta će nas sezona popularnog HTV-ova showa "Zvijezde pjevaju", koja kreće ove subote,  po svemu sudeći zabaviti barem jednako ako ne i više od svojih prethodnika - uvjereni su urednik kontakt programa HTV-a Mario Sedmak i urednik emisije Tomislav Štengl. Sedmak se najviše poziva na zavidnu gledanost dosadašnjih sezona, što je argumentirao statistikama o gledanosti koje je  ponosno pričitao na samom početku konferencije za novinare održane povodom starta emisije.

Pervan: "Ja sam vrlo osrednji eksperimentalni pjevač"

Željko Pervan, Viktor Drago, Davor Meštrović, Ines Bojanić, Ana Vilenica, Boris Mirković, Tamara Loos i Mare Milin tom će prilikom televizijskom auditoriju pokazati svoje veće ili manje pjevačko umijeće. U smislu potonjeg, na svoj se račun našalio Željko Pervan rekavši, u svom dobro nam znanom stilu, da je on "vrlo osrednji eksperimentalni pjevač". Modni stilist Viktor Drago je pak izjavio da će se tom prigodom "suočiti sa svojim demonima", a glumac Boris Mirković da se vraća na "mjesto zločina"

Promjena strukture u žiriju samo naizgled marginalna a natjecatelji pažljivo birani

Da cijela priča ima još interesantniji predznak koji tvorci emisije uporno najavljuju, ovaj će put o sudbini kandidata umjesto operne pjevačice i kćerke političara Zlatka Tomčića, Martine Tomčić, odlučivati nova članica stručnog ocjenjivačkog suda, pop diva Ivana Vrdoljak Vanna. Zbog toga je posve izgledno da će svaki par na kraju ukupnog zbroja ocjena žirija imati sasvim drugačije ocjene, jer iako se radi o dolasku samo jedne nove članice tog stručnog tima, gotovo je sigurno da će ta naizgled mala promjena možda biti, bar za neke – ključna. U konačnici, ipak se radi o dvije pjevačice potekle iz posve drugih voda u žanrovskom smislu i načinu slušanja i percepcije izvedbi natjecatelja.

U ulozi mentora, partnera i stručne podrške, ove će se godine naći: Jacques Houdek, Maja Blagdan, Marko Tolja, Žanamari Lalić, Đani Stipaničev, Giuliano, Ivana Husar-Mlinac i Natali Dizdar.

Mario Sedmak je istakao da su natjecatelji pažljivo odabrani, te da se ne radi o kakvim osrednje poznatim estradnjacima kakve možemo vidjeti na "Farmi".
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    zubak zubak @ 27.3.2010. 15:30
    Žanamari ..Izuzetno lose pjeva,puna je sebe,al bar izgleda ko metak
  • #3
    0 0
    ledena ledena @ 27.3.2010. 13:49
    Slažem se Žanamari samo sebe promovira, a ne da bude učiteljica, i još se smije kad ovaj krivo otpjeva, uff baš je puna sebe neznam zašt su nju zvali u taj šou, ali zato svaka čast Jacquesu super mi je on, a tek Marko Tolja predobri, čak i u duetima s početnicima, nemogu zvučati loše...
  • #2
    0 0
    aya aya @ 16.3.2010. 22:00
    A kao da za Meštra treba bolji mentor, pa ona je za njega Maria Callas!
  • #1
    0 0
    nerona nerona @ 16.3.2010. 15:33
    Ne kužim koji i kakav mentor može biti Žanamari, imamo daleko mjerodavnijih, no', nek se trudi ženska............
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala