Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Najbolje godine dobile i bugarsku verziju
Bugari su svoju inačicu "Najboljih godina" nazvali "Izvor", a na snimanju su sudjelovali i neki hrvatski glumci

Serija "Najbolje godine" dobile i bugarsku verziju

Hrvatska uspješnica "Najbolje godine" dobila je i svoju bugarsku inačicu. Naime, ovih dana na setu popularne obiteljske dramske serije našla se ekipa televizije ProBG koja je u suradnji s produkcijom Nove TV snimila dva nastavka serije. Scenarij pilota bugarske verzije prati original, ali je prilagođen njihovom tržištu. 

Bugari su svoju inačicu "Najboljih godina" nazvali "Izvor", a zanimljivo je da su na snimanju osim njihovih renomiranih glumaca sudjelovali i neki hrvatski glumci. Prema prilagođenom scenariju njihova Lorena koju kod nas tumači Katarina Radivojević, zove se Raja i ona je djevojka koja također živi i radi u Zagrebu gdje ima dečka. Njenog dečka Filipa i ovoj verziji glumi Stjepan Perić koji je tumačio istog lika i u "Najboljim godinama". 
 
I dok se Lorena iz velikog grada uputila u svoje rodno Dragošje, Raja će nakon što Filipa uhvati u ljubavnom zanosu svoje tajnice, put Bugarske. Zanimljivo je i to što u "Izvoru" tajnicu tumači Sonja Kovač koju pak u "Najboljim godinama" gledamo u ulozi psihologinje Doroteje. Bugarsku ekipu predvodio je mladi renomirani bugarski redatelj Radoy Nikolov, dobitnik mnogih nagrada za kratke igrane filmove, a na setu serije se našao i niz poznatih bugarskih glumaca. 
 
 
Pilote za potrebe bugarskog ProBG-a snimale su zajedno bugarska i hrvatska ekipa s tim da je tehnički dio ekipe bio u cijelosti iz produkcije Nove TV. Producentsko-kreativni dio sačinjavali su bugarski i hrvatski tim na čelu s kreativnim producentom "Najboljih godina" Milivojem Puhlovskim. Ostaje za vidjeti kako će piloti biti prihvaćeni od strane bugarske publike.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala