Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Lady Gaga trijumfirala na Brit Awardsima
Gaga je osvojila ovu nagradu u čak tri kategorije, čime je postala apsolutna pobjednica ovogodišnje dodjele

Video: Lady Gaga trijumfirala na Brit Awardsima

PIŠE: Katarina Hrgović

Na sinoć održanoj jubilarnoj, 30. po redu dodjeli Brit Awardsa, trijumfirala je američka pjevačica i umjetnica Lady Gaga koja je pobijedila u svim kategorijama u kojima je bila nominirana, točnije njih tri: kao najbolja strana pjevačica, najbolji strani album ("The Fame") i najveće strano otkriće godine.
 
 
Gaga je svoj sinoćnji nastup na pozornici dodjele posvetila dizajneru Alexanderu McQueenu koji je prošlog tjedna izvršio samoubojstvo, a s kojim je pjevačica bila velika prijateljica te je posljednjih mjeseci često nosila njegove kreacije. Lily Allen proglašena je najboljom britanskom pjevačicom, skupina Florence and the Machine dobila je nagradu za najbolji britanski album godine za "Lungs", američki reper Jay-Z dobio je nagradu za najboljeg stranog pjevača, dok je skupina JLS osvojila dva trofeja, ono za britansko otkriće godine te najbolji singl, pjesmu "Beat Again". 
 
Album "(What's the Story) Morning Glory" grupe Oasis iz 1995. godine proglašen je najboljim britanskim albumom u posljednjih 30 godina, dok je skupina Spice Girls proglašena grupom koja je u istom vremenskom periodu izbacila najviše hitova. Najboljim britanskim pjevačem proglašen je Dizzee Rascal, najboljom britanskom grupom skupina Kasabian, a nagrada za izvanredni doprinos glazbi pripala je Robbieju Williamsu.
 
 
Voditeljica dodjele bila je pjevačica Cheryl Cole koja se smatra jednim od najvećih iznenađenja britanske glazbene scene u posljednjih godinu dana, a njezin debitantski album "Three Words" još uvijek ne silazi sa ljestvice najprodavanijih albuma. Cheryl je ovom prilikom izvela i najavni singl s tog albuma, "Fight For This Love", čime se smatra da je suptilno poručila kako će se boriti za svoj rasklimani brak s nogometašem Ashleyjem Coleom koji ju je opetovano prevario s nekolicinom britanskih starleta. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala