Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brittany Murphy mrtva jer nije mogla glumiti pingvina
Suprug glumice namjerava tužiti Warner Brothers jer joj nisu dali da glumi pingvina u filmu "Happy Feet"

Brittany Murphy mrtva jer nije mogla glumiti pingvina

PIŠE: Katarina Hrgović

Iako službeni razlog smrti glumice Brittany Murphy još nije objavljen, s tim da je mrtvozornik indicirao kako se"čini da je umrla prirodnom smrću", suprug pokojne glumice Simon Monjack ima na umu samo jednog krivca - Warner Brothers. U intervjuu za The Daily Beast, Monjack je najavio kako će na studio navaliti sudskom tužbom jer je Warner Bros., prema njegovom mišljenju, kod Brittany izazvao srčani udar nakon što su je najurili sa snimanja filma "Happy Feet" nekoliko tjedana prija njezine smrti.
 
"Oni su je ubili", izjavio je Monjack tvrdeći kako je studio sabotirao njezin pokušaj da povrati staru slavu. "Bila je uništena", tvrdi Simon navodeći kako ju je Warner najurio nakon što se saznalo da je na setu filma "The Caller" u Puerto Ricu bauljala pijana. Sa tog seta brzo je protjerana i zamijenjena, nakon čega su je najurili i sa "Happy Feeta". Murphy je u originalu tog animiranog filma iz 2006. godine posudila glas pingvinu Gloriji, a film je u svjetskim kinima zaradio 380 milijuna dolara. Monjack je izjavio i kako su glasine o Brittanyjevom pijančevanju i zlouporabi opijata glumicu posljednjih godina koštale sve više dobrih uloga.
 
 
"Sve što jer ona željela raditi je snimati filmove. Čekala je na ulogu koja bi vratila život njezinoj karijeri. Čekala je na poziv Penny Marshall ili Garyja Fledera, ljudi s kojima je prethodno surađivala, i nadala se da će oni shvatiti koliko talenta leži u njoj i ponuditi joj neku dobru ulogu. A oni joj nisu čak dali ni da glumi pingvina!"; izjavio je Simon.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    1 2
    zubak zubak @ 31.1.2010. 15:29

    I ja cekam lotto u ovoj truloj drzavi ,pa nista.

    I ne mislim se ubiti,ajd jedite govna i ti i ona,pun mi kurac razmazenih zvjezda.

    Sve vas treba u brodogradilista i rudnike strpat,stoko nezahvalna. 

    P.S

    Na kraju krajeva,mogla je glumit pusacicu k.... 

  • #2
    1 1
    seljankica seljankica @ 31.1.2010. 12:33
    stvarno kakaju previse,tip samo zeli izmusti lovu na racun mrtve supruge koja je vjerojatno  pila antidepresive zato sto ju je on  maltretirao ...
  • #1
    1 1
    sever69 sever69 @ 30.1.2010. 23:16

    Gluposti! Kolko put bi ja već bil pod zemljom da me loša vijest ubije? A tek ispit koji nisam prošao, a htio sam...

    Ajd, ne !

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala