Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na TV 1000 stanuju najveći filmski hitovi
I u rujnu TV 1000 ponedjeljkom donosi odlične filmove

Na TV 1000 stanuju najveći filmski hitovi

 
Stižu hladniji dani, za koje je TV 1000 pripremio odlične filmove svaki ponedjeljak u 20:30 sati. Jesen dočekajte uz Eminema u filmu 8 milja, Cate Blanchett u Elizabeti, Jamiea Foxxa u biografiji o Rayu Charlesu, te Zacharya Quintoa u trileru Crni ponedjeljak.
 
8 milja, 7. rujna u 20:30
U glavnim ulogama: Eminem, Brittany Murphy, Kim Basinger, Mekhi Phifer, Evan Jones 
 
 
Reperska zvijezda Eminem glumi Jimmyja Smitha, znanog kao B Rabbit, koji se jednostavno ne može sabrati i zakoračiti dalje u karijeri, ali i u životu. Zbog ljutnje prema majci alkoholičarki (Kim Basinger) i brige prema mlađoj sestri Rabbit, svoje osjećaje oslobađa repanjem, a prijatelji ga nagovaraju da se prijavi na rap natjecanje. Rabbit se nikako na to ne odlučuje, sve dok ne upozna djevojku (Brittany Murphy) koja mu daje potporu i nadu u bolji život.
 
Elizabeta, 14. rujna u 20:30
U glavnim ulogama: Cate Blanchett, Geoffrey Rush, Christopher Eccleston, Joseph Fiennes, Richard Attenborough
 
 
Godine 1554. Engleska je prepuna intriga. Elizabeta (kći Henrika VIII. i Anne Boleyn, koju je polusestra Mary sa 16 godina zatvorila) dolazi na prijestolje i s 23 godine života postaje engleska kraljica. Da bi preživjela, mora se probiti kroz sve spletke na dvoru, bojišnici, u crkvi, a i među onima koji su joj najbliži. Patrijarhalna vladajuća klasa naizgled je u prednosti, ali Elizabeta će iskoristiti sva moguća sredstva ne bi li zadržala i preuzela ono što joj i pripada. Zbog političkog uspona, međutim, prisiljena je odbiti ljubav i brak te tako postaje poznata kao nedodirljiva djevičanska kraljica.
 
Ray, 21. rujna u 20:30
U glavnim ulogama: Jamie Foxx, Regina King, Kerry Washington, Clifton Powell, Harry J. Lennix
 
 
Biografski film donosi nam život legendarnog glazbenika Raya Charlesa. Unatoč skromnim počecima i gubitku vida kad mu je bilo šest godina, Charles je (Jamie Foxx) svejedno postao ikona glazbene industrije i prepoznatljivo ime diljem svijeta. Film se ponajviše bavi Rayevim problemima s drogom i ženama, ali uz to donosi i priču o njegovoj karijeri. Pritom valja istaknuti 12 Grammyja i 11 hitova koji su bili prvi na R&B ljestvicama, kao što su Unchain My Heart, Hit the Road Jack i Georgia.
 
Crni ponedjeljak, 28. rujna u 20:30
U glavnim ulogama: Zachary Quinto, Stanley Tucci, Kevin Spacey, Demi Moore, Jeremy Irons, Paul Bettany
 
 
Napeti triler smješten u vrijeme početka financijske krize iz 2008. Analitičar investicijske tvrtke Peter Sullivan (Zachary Quinto) otkriva povjerljive informacije koje bi cijelu tvrtku mogle dovesti u opasnost i uništiti živote i karijere njegovih suradnika. Sullivan tijekom sljedeća 24 sata otkriva i da njegova odluka neće utjecati samo na zaposlenike tvrtke, već i na živote običnih Amerikanaca diljem zemlje.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala