Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Johnny Depp se u Srbiji davi u vinu i janjetini
Glumac je dobrano iskoristio gostoprimstvo Emira Kusturice i odmah po dolasku navalio na delicije

Johnny Depp se u Srbiji davi u vinu i janjetini

PIŠE: Katarina Hrgović

Američki glumac Johnny Depp, kao što je to prethodno bilo i najavljeno, u utorak je na poziv redatelja Emira Kusturice doputovao u susjednu Srbiju gdje je dočekan kao poseban gost filmskog festivala Kustendorf kojeg je pokrenuo upravo Kusturica. Odmah po dolasku glumac je nazočio otkrivanju njegovog spomenika koji se, izrezbaren od drva, nalazi na samom ulazu u Drvengrad, selu u Mokroj Gori koje je izgrađeno samo za potrebe ovog festivala. 
 
Nakon otkrivanja spomenika, Depp je navalio na teletinu u hrenu, janjetinu, kuhanu rakiju i vino, a u naletu entuzijazma nahvalio je svoje domaćine, nazivajući Kusturicu svojim bratom. "Danas sam se podsjetio kako zapravo zarađujem za život. Hvala vam na tome. Zahvaljujem mom bratu Emiru Kusturici na ovoj velikoj počasti. Volio bih živjeti ovdje, ali mislim da bih dobio na težini", izjavio je glumca u kinodvorani Prokleta avlija gdje će se, u sklopu festivala, prikazati i njegova tri filma, "Arizona Dream", "Donnie Brasco" i "Edward Škaroruki". 
 
 
Kusturica je Deppu uručio specijalno i priznanje, Nagradu za buduće filmove, skulpturu stabla razgranate krošnje, a redatelj je ispričao i kratku anegdotu o tome kako su se njih dvojica tako dobro sprijateljili. Bilo je 1993. godine na snimanju filma "Arizona Dream" uslijed snimanja kojeg je Emir osjetio nezadovoljstvo i gotovo htio napustiti projekt. "Nije bilo drugog načina nego da napravim varku, a Johnny mi je pomogao. Zamolio sam ga da se 'razboli' na nekoliko dana i on je to učinio bez pitanja. To mi je omogućilo predah nakon kojeg sam se mogao vratiti snimanju. Johnny me je bukvalno spasio", objasnio je Kusturica, a prenio srpski Press.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala