Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Brittany Murphy sahranjena u Los Angelesu
S glumicom su se oprostili prijatelji i obitelj koja je njezine obožavatelje zamolila da za glumicu upale svijeće

Video: Brittany Murphy sahranjena u Los Angelesu

PIŠE: Katarina Hrgović

Svijet se danas oprostio od tragično i prerano preminule glumice Brittany Murphy koja je pokopana u memorijalnom parku Forrest Lawn na Hollywood Hillsu, odnosno istom mjestu gdje je pokopan i Michael Jackson te brojne ostale zvijezde poput televizijskih legendi Johna Rittera i Freddyja Prinza starijeg, pijanista Liberacea ili zvijezde nijemog filma Bustera Keatona.

Brittanyno tijelo na groblje je prevezeno još jučer, a glumica je danas, na sam Božić, pokopana na privatnoj ceremoniji na kojoj je ulaz bio dopušten samo obitelji i bliskim prijateljima. Na sprovodu nije bio njezin otac Angelo Bertolotti koji s glumicom i njezinom majkom nije pričao posljednjih osam godina. "Pretužan sam da bi došao na sprovod čak i da su me pozvali. Njezin ću grob svakako posjetiti, no pričekat ću nekih mjesec dana", rekao je Bertolotti koji je potvrdio kako je Brittany imala zdravstvenih problema. "Da, imala je zdravstvenih problema i to je činjenica. No to nije bilo nešto za što sam ja mislio da će dovesti do njezine smrti", dodao je Bertolotti.

 

Na internet je procurio isječak iz njezinog posljednjeg filma, psihološkog trilera "Abandoned" čije je snimanje dovršeno krajem ljeta. U njemu je 32-godišnja Murphy glumila Mary Walsh, ženu koja je uvjerena da je njezin suprug nestao, te se bori da ga pronađe dok se paralelno suprotstavlja prijetnjama za vlastiti život i zdrav razum. 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala