Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


AXN povećava pokrivenost u Adria regiji preko pay-tv operatera SBB i Telemach
Zabavni akcijski kanal nudi kvalitetne filmove i hit serije

AXN povećava pokrivenost u Adria regiji preko pay-tv operatera SBB i Telemach

AXN, zabavni akcijski kanal u vlasništvu Sony Pictures Television-a (SPT) najavio je da je kanal od danas dostupan in a SBB-u, operateru koji posluje na području Hrvatske i Slovenije te koji je najveći kabelski operater u Srbiji. AXN se od sada emitira putem SBB-ove DTH usluge u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Crnoj gori, kao i u SBB-ovoj osnovnoj kabelskoj ponudi u Srbiji. U Sloveniji se kanal također počeo emitirati kao dio osnovnog digitalnog paketa Telemach-a, najvećeg slovenskog kabelskog operatora. Izjavu je danas dao Eddie Nelson, generalni manager SPT grupe za Središnju Europu.

AXN je postao dostupan operaterima u Adria regiji u rujnu ove godine, nudeći ponudu najbolje rangiranih filmova i hit serija vodećih studija, uključujući Californication, Zvjezdana vrata: Atlantis, Navy CIS, Damages i Dva metra pod zemljom. Manager novog kanala je g. Nelson, a podršku pruža ured za marketing i prodaju u Zagrebu.

Komentirajući, Nelson je izjavio: “Emitiranje na SBB-u i Telemach-u su dvije važne prekretnice za razvoj AXN-a u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori. Oduševljeni smo što surađujemo sa tako velikim partnerima. Nadamo se da ćemo imati priliku i unaprijediti suradnju u 2010, pozicionirajući kanal kao tvornicu zabave i željenu destinaciju kako za gledatelje, tako i za oglašivače.

U Središnjoj Europi, AXN je  već utemeljen u Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, Rumunjskoj i Bugarskoj – gdje je prisutan u preko 14 milijuna domaćinstava. U Europi se također emitira u Španjolskoj, Portugalu, Italiji, Njemačkoj, Austriji te u njemačkom govornom području Švicarske, kao i u Rusiji i državama CIS-a. AXN se sada emitira u preko 70 zemalja diljem svijeta, dosežući više od 150 milijuna domaćinstava.

AXN TV program
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala