Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brown poručio Rihanni: Šuti o tome kako sam te prebio!
Dok je Rihanna pričala o detaljima kako ju je Brown pretukao, on smatra da ti detalji trebaju "ostati privatni"

Brown poručio Rihanni: Šuti o tome kako sam te prebio!

PIŠE: Katarina Hrgović

U zaključku intervjua kojeg je dala poznatoj američkoj novinarki i tv voditeljici, prvog od prošlogodišnjeg incidenta kada ju je dečko Chris Brown brutalno pretukao, Rihanna je izjavila kako je pravi razlog njihove svađe, kao što se i sumnjalo, to što je Brown te večeri primio SMS poruku od druge žene. 

"Uhvatila sam ga u laži. Nisam htjela prijeći preko toga i zahtijevala sam objašnjenje, što on nije mogao podnijeti", ispričala je pjevačica. "Kada su u javnost procurile moje fotografije na kojima sam bila izubijana, osjećala sam se vrlo posramljeno jer sam osjećala grižnju savjesti. Nisam izlazila danima, nisam htjela da me itko gleda", priznala je Rihanna. 
 
"Moja najveće greška je to što sam mu se nedugo nakon tog događaja vratila, čega se jako sramim. Iako smo opet bilo zajedno, to više nije bilo to. Ni ja ni on više nismo bili isti ljudi. On u svojim očima više nije imao ništa, kao da je bio prazan. Pitao bi me: 'Jel' me mrziš?', a ja bih lagala i rekla 'Ne'. Nisam sigurna da je shvaćao posljedice onoga što je napravio", rekla je Rihanna. 
 
 
Dok je ona na američkoj televiziji prepričavala detalje, uzroke i posljedice nemilog incidenta, Chris Brown za MTV je izjavio kako mu nije drago što je "Rihanna razvezala gubicu". "Shvatio sam što sam učinio i radim na svojim problemima. Ono što me nagnalo da učinim tako ružnu stvar želim izbrisati iz svog karaktera. Više ne želim biti ta osoba, već neka bolja", izjavio je Brown, nazivajući Rihannu "bliskom prijateljicom". 
 
"Dok poštujem njezino pravo da ispriča određene detalje onoga što se dogodilo u noći 8. siječnja, također smatram da bi ti detalji trebali ostati privatna stvar, između mene i nje", rekao je Chris. Drugim riječima, kao da je rekao: istina je da sam te tukao, ali svejedno trebaš šutjeti o tome. Nije ni čudo da mu je karijera propala, unatoč mizernim pokušajima da se novim albumom vrati na glazbenu scenu. 
 
Not gonna happen!
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    mario mario @ 9.11.2009. 0:30

    Nisam mogao izdržati

  • #4
    0 0
    aya aya @ 9.11.2009. 0:12

    Onaj gore nije ništa bolji od Browna.

    Mlatit' žene ili bit' rasist - dno dna i jedno i drugo!

  • #3
    0 0
    mani mani @ 8.11.2009. 20:50

    not gonna happen, hahaha, baš tako, genijalan komentar u tri riječi. ima li ovdje administratora da ukloni rasističke ispade? seljoberu, ti gore, nije on kreten zato kaj je afroamerikanac nego je kreten zato kaj je, i presume, tebi nalik. kretenu rasistički

  • #2
    0 0
    mala_maja mala_maja @ 8.11.2009. 20:39
    @ vindagor da,da  samo afro-amerikanci tuku svoje cure-žene.Nažalost i druge rase,vjeroispovjesti i narodnosti tuku svoje žene ,samo što to nije svaki dan u novinama !
  • #1
    0 0
    Rundagor rundagor @ 8.11.2009. 18:16
    glupi afro-amerikanac
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala