Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Pobijedi Šolu - veliko slavlje Marka Oreškovića!
Pobjeda nad Šolom Marku Oreškoviću donijela je dosad rekordnih 400.000 kuna

Video: Pobijedi Šolu - veliko slavlje Marka Oreškovića!

U sedmom izdanju showa na kocki je bio dosad najveći iznos. Trećom pobjedom za redom, ostvarenom u prošlom izdanju showa, Vlado Šola je svom idućem izazivaču omogućio borbu za novčanu nagradu od čak 400.000 kuna. Osvajanje rekordnog jackpota i priliku za veliku zaradu dobio je Marko Orešković. Kako je i sam istaknuo - najveća motivacija za osvajanje ogromne novčane nagrade bili su mu njegovo dvoje djece pa ne iznenađuje Markov borbeni i srčani nastup. Koliko je Marko želio pobijediti Šolu, najbolje smo se mogli uvjeriti na samom kraju kada je kroz suze proslavio pobjedu.

Vlado je krenuo sigurno, pobjedom u prvoj igri, kada je uspio sekundu duže izdržati bez zraka u akvariju. Oborivši ruku svog protivnika, Šola i u drugoj igri odnosi pobjedu.

No već u trećoj igri dolazi do poravnanja rezultata kada Marko pobjeđuje u kvizu Fakat? U četvrtoj igri natjecatelji su se okretali na barskim stolicama pokušavajući  se zarotirati što više puta bez odguravanja nogama, već samo inercijom tijela.

I u sljedećoj igri, Brzi badminton, Marko pobjeđuje i sada vodi 12:3.

Markova bodovna prednost počela se smanjivati pred kraj dvoboja. U dvanaestoj igri napucavanja različitih lopti i frizbija što većom brzinom Šola se pokazuje fizički nadmoćniji i smanjuje Markovo vodstvo. U trinaestoj igri, kvizu Čudne riječi, Šola se pobjedom primaknuo Marku na svega bod zaostataka (45:46), a već u idućoj igri slaganja kockica, Toranj, nakon dugo vremena je i poveo rezultatom 59:46. No u zadnjoj igri ispucavanja loptica i njihovog hvatanja u mrežicu Marko pobjeđuje i veliko slavlje je moglo započeti!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala