Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pobijedi Šolu - RTL startao s novim showom
Vlado Šola izgubio u prvoj emisiji od policajca Damira Cara

Pobijedi Šolu - RTL startao s novim showom

Nakon silnih najava RTL nas je večeras konačno počastio svojom novom uzdanicom, još jednim licencnim gameshowom. Originalnu verziju osmislio je Stefan Raab, njemački glumac/pjevač/zabavljač, a licencu su osim našeg RTL-a otkupile brojne televizije, pa se tako isti prikazuje u više od 10 zemalja.

Show počinje predstavljanjem troje kandidata od kojih gledatelji telefonskim glasanjem (dajte kuna), odaberu jednog koji će se suprotstaviti Vladi Šoli. Ukoliko u 15 igara natjecatelj osvoji više bodova od Šole, a najmanje 61, odnijet će kući 100.000 kuna (više ako ima prenesenog novca iz prošle emisije). To je večeras uspjelo prvom kandidatu, 26-godišnjem policajcu Damiru Caru.

Svakako treba napomenuti da je kompletan sudar Šole i Cara trajao nešto manje od 4 sata! Uglavnom smo gledali izmjenu kviz igara (koje su bile prilično dosadne) i igara koje su bile više bazirane na fizičkim sposobnostima natjecatelja. Tako su se Šola i Car penjali po umjetnoj stijeni, povlačili uže, vozili karting i igrali badminton. Taj dio je bio i relativno zanimljiv.


Veći problem su bile "kviz" igre u kojima je voditeljica previše odugovlačila, stalno ponavljajući ista pitanja - "Jeste li spremni? Jeste li shvatili? Recite mi kada ste spremni". Taj dio bi trebao biti puno brži i dinamičniji. Belma se strogo držala scenarija, i često prekidala Šolu u trenucima kad je on pokušavao biti duhovit, tako da je ubijala skoro svaki njegov iskorak u zafrkanciju. Trebala bi se malo opustiti. Šola je, s druge strane, prečesto spominjao riječ "jebote", što ipak nije primjereno za emisiju obiteljskog tipa. Šola, shame on you.

Da trema prilikom televizijskog nastupa može biti vrlo neugodna na svojoj je koži osjetila savezna badminton sudkinja, koja se nikako nije mogla sastaviti s rezultatom.

Odlučujuća igra kojom je Damir Car osvojio 100.000 kuna.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala