Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elizabeth Taylor: Michael je bio prorok novog doba
Glumica je nakon odgledanog dokumentarca "This is it" podijelila dojmove s obožavateljima

Elizabeth Taylor: Michael je bio prorok novog doba

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: Fame

Michaelova najbolja prijateljica, 77-godišnja Elizabeth Taylor, jedna je od prvih na svijetu koja je pogledala dokumentarac o posljednjim tjednima pjevačeva života. Na društvenoj stranici Twitter, izuzetno popularnoj među celebrityjima, izrazila je svoje dojmove o dokumentarcu, nazivajući Michaela "prorokom modernog doba".

"Bila mi je velika čast i privilegija pogledati 'This Is It' prošli tjedan. Obavezala sam se na šutnju, no sada to smijem podijeliti s vama. To je najbolji film koji sam ikad vidjela. Zauvijek je uhvatio Michaelov genij u svim njegovim stvaralačkim aspektima. Malo je reći da je on bio genij. Pazio je na svaki ton, a u glazbu uranjao do neslućenih dubina. Plakala sam od sreće zbog dara koji mu je Bog podario. Nikada, baš nikada više neće postojati nitko nalik njemu. A ovaj će nas film zauvijek podsjećati da je jednom postojao takav čovjek", napisala je Elizabeth na svom Twitter profilu.
 
 
"Michael je znao kako oblikovati svaki ton, svaku suptilnu nijansu da bi se stvorila čarolija. Riječ genij nije dovoljna da ga se opiše. Nema tih riječi kojima bih mogla opisati što osjećam. Dužni ste to pogledati zbog sebe i svojih bližnjih. Upamtite što ste vidjeli  i recite sami sebi: 'Vidio sam genija'. Ja sam tog genija voljela, Bog je bio dobar prema meni. Zauvijek ću voljeti Michaela, a i vi ćete ga zavoljeti, ako već niste. Ne želim vam se ulagivati. Sigurna sam da znate o čemu govorim", nadodala je Elizabeth koja je za Michaelova života pjevaču uvijek i bez ustručavanja pružala svu svoju ljubav i podršku, što čini i danas iako njega više nema.
 
Dokumentarac "This Is It" u hrvatskim kinima počinje igrati od sutra, 28. listopada, i to u ograničenom trajanju od dva tjedna. MojTv ima priliku pogledati dokumentarni film prije šire publike, te ćemo vam donijeti recenziju filma za kojeg su karte gotovo pa razgrabljene, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala