Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Šuška se: Dolazi trilogija Ratovi zvijezda 3D?
George Lucas ovaj projekt navodno priprema zbog ljubomore na Jamesa Camerona i njegov "Avatar"

Šuška se: Dolazi trilogija "Ratovi zvijezda" 3D?

PIŠE: Katarina Hrgović

Posljednjih nekoliko dana holivudskim kuloarima kruže priče kako George Lucas i njegova ekipa namjeravaju napraviti još jednu trilogiju "Ratovi zvijezda", no ovoga puta u 3D formatu. Ova je, doduše još nepotvrđena vijest, došla kao glazba za uši milijunima obožavatelja ove filmske franšize. Ako je vjerovati ovim glasinama koje se poput kuge šire brzinom treptaja, lako je zaključiti da bi filmovi postali instantni kino hitovi, i prema tome Hollywoodu donijeli prijeko potrebne milijune.

Navodno se Lucas na ovaj potez odlučio isprovociran rivalom Jamesom Cameronom koji je sa svojim  posljednjim filmom "Avatar" u svijet filma doveo ne samo originalnu ideju, što je ovih dana prava rijetkost, već je uveo i neke tehnološke novitete poput besprijekorne animacije kakova se na velikom platnu nikad dosad nije mogla vidjeti. George želi stoga nadmašiti svoga kolegu i dokazati da neće tako olako dopustit da "njegovim nebom vladaju tuđi avioni". Kao potencijalni redatelji ove trilogije spominju se Steven Spielberg i Francis Ford Coppola dok je Lucas, naravno, producent, scenarist i idejni začetnik projekta.
 
 
Na upite obožavatelja o točnosti ove informacije kratkim pismom oglasili su se i iz Lucasfilma demantirajući ove navode i tvrdeći da trenutno ne rade na reizdanju originalne trilogije niti pripremaju njezin 3D format, kao ni da rade na novoj trilogiji. Prilično neuvjerljivo, uzevši u obzir da ovakav demantij dolazi od istih ljudi koji su negirali da će se Ewan McGregor pojaviti u ulozi Obi-Wana. Za sada, dragi "Star Wars" obožavatelji, ostaje nam samo nada da je Lucas spoznao pravu prirodu "Sile" i da se prihvatio spomenutog projekta. MojTV ća vas pravovremeno obavještavati o novim detaljima ovog slučaja.
 
Stay tuned! And may the Force be with you!
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    tanja tanja @ 23.10.2009. 10:21
    Neka srca prestanu krvariti... Ispravljeno - uz deeeeebelu ispriku!
  • #4
    0 0
    Aral aral @ 23.10.2009. 9:42
    Isusati, volim ovaj portal al ovo je pisala neka totalno neinformirana budala. Tko jos na ovoj maloj planeti nezna razliku izmedju Star Treka i Star Wars, prejedano. Postat cete predemet ismijavanja na pol foruma u hrvatskoj. Bolje ovo ispravite cim prije, ako uopce citate komentare.
  • #3
    0 0
    mario mario @ 23.10.2009. 3:04
    Nisam neki veliki fan Star Wars serijala, filmovi su mi ok, no definitivno ima i boljih sf filmića, ali zar ova vijest ne bi trebala razbjesniti fanboyse? Nisam gledao onaj animirani serijal, Clone Wars, ali, što se mene tiče, jedino što je u posljednje vrijeme vrijedilo od tog cijelog SW svijeta su par izvrstnih igara (Knights of the Old Republic, Empire at War) i Darth Maul.
  • #2
    0 0
    Rain_Man rain_man @ 23.10.2009. 2:36
    Uz zamjenu imena SF franšize, što se smatra najvecim bogohuljenjem, tekst obiluje i drugim pravopisnim greskama. Autoru teksta porucujem da se rijesi poroka jer ocito negativno djeluju na njega. NHF 
  • #1
    0 0
    dxdy dxdy @ 23.10.2009. 1:31
    Zvjezdane staze????? o koji pametnjaković..... valjda su Zvjezdani ratovi
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala