Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: RiRi igra Ruski rulet omotana u bodljikavu žicu
Pjevačica je objavila singl "Russian Roulette" sa albuma "Rated R" koji će svjetlo dana ugledati idućeg mjeseca

Video: RiRi igra "Ruski rulet" omotana u bodljikavu žicu

PIŠE: Katarina Hrgović

Rihanna novom pjesmom i novim albumom vraća svojoj glazbenoj karijeri. “Russian Roulette” prvi je singl sa njezinog nadolazećeg albuma "Rated R" koji će svjetlo dana ugledati 23. studenog. Riječ je o njezinom četvrtom studijskom albumu i prvom vlastitom glazbenom uratku od incidenta s bivšim dečkom Chrisom Brownom kad ju je ovaj iz bijesa pretukao gotovo do neprepoznatljivosti.

Na nadolazećem "Rated R" albumu svoj doprinos dao je i poznati američki pjevač i producent Ne-Yo koji je u posljednjem intervjuu natuknuo što bi Rihannini obožavatelji mogli očekivati. "Samo ću reći - pripremite se, jer ovakvo nešto nikada niste čuli. Ne želim otkriti nikakve detalje, osim činjenice da Rihanna itekako ima što za reći, te da će se svakako pobrinuti da je cijeli svijet čuje i pritom se neće ispričavati", bio je kratak Ne-Yo koji je sa pjevačicom surađivao na njezina posljednja dva albuma.
 
 
U javnost je izašao i omot njezina novog albuma na kojem Rihanna pozira gola, omotana bodljikavom žicom. Ovaj pomalo sadomazohistički izraz savršeno paše uz tematiku novog albuma. Prema tvrdnjama nekih koji su ga već imali priliku čuti, nemoguće je slušati te pjesme ne prisjećajući se njezine osobne tragedije sa Chrisom Brownom, odakle potječe zaključak da je cijeli album rađen na temu posesivne i nasilne veze između dvoje ljudi. A je li to zaista tako imat ćemo priliku poslušati koncem idućeg mjeseca kad će se album naći i na policama hrvatskih CD shopova.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala