Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kerum ostavlja ženu i djecu jer mu je ljubavnica trudna!
Željko Kerum razvodi se od supruge zbog trudne i jedva punoljetne Fani s kojom "muti" već pet godina

Kerum ostavlja ženu i djecu jer mu je ljubavnica trudna!

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum svojim je najnovijim medijskim istupom šokirao hrvatsku naciju. Naime, ovoga puta nije riječ o rasističkim uvredama na račun Srba i "jugonostalgičara", već friško objavljenom priznanju kako se razvodi zbog 20-godišnje Fani Horvat koja nosi njegovo dijete. Ovu šokantnu i pomalo zabavnu informaciju izgovorio je za kamere vlastite televizije, Tv Dalmacije, u emisiji "Susret s gradonačelnikom". 
 
"Već pet godina sam u sretnoj vezi s djevojkom iz Splita Fani Horvat, s kojom sada čekam bebu. Ispričavam se građanima što sam iskoristio ovaj razgovor za intimne stvari. Želim reći ovom prilikom da napuštam svoju obitelj. Ispričavam se svima kojima sam nanio bol, naročito ženi i djeci", rekao je Kerum se na ovaj istup odlučio kako bi prekinuo višemjesečna naklapanja, napominjući kako o ovoj temi više neće prozboriti nijednu riječ. Poduzetnik je do sada bio u 19-godišnjem braku sa suprugom Anom s kojom ima dvoje djece, Nevu i Joška.
 
Fani, studentica arhitekture, moćnom će gradonačelniku uskoro roditi treće, vanbračno dijete, no šuška se kako Kerum sa dotičnom već ima još jednog nasljednika. Željko i njegova mlađahna ljubavnica u tajnoj su vezi već pet godina, a osim plahti, čini se, dijele strast i prema poduzetništvu. Djevojka je vlasnica butika Galerija u Kerumovu Jokeru te u centru grada u Marulićevoj ulici, a prošle je godine pokrenula i agenciju za građenje te promet nekretninama.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala