Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rozga probala s politikom pa dobila jezikovu juhu
Nakon što je Jelena rekla da će biti Kerumova pročelnica, iz stožera su rekli da ne zna što govori

Rozga probala s politikom pa dobila jezikovu juhu

PIŠE: Dario Petruševski

Glasnogovornik Željka Keruma, Krešimir Macan, "spustio" je Jeleni Rozgi, bivšoj pjevačici Magazina koja je prije nekoliko dana u jednom intervjuu dala naslutiti da će, ukoliko Željko Kerum pobijedi na lokalnim izborima, sjesti u fotelju pročelnice za kulturu. Reagirao je tek nakon što su brojni domaći mediji sa sprdnjom prenijeli njezine izjave u kojima krhka pjevačica ne skriva svoje političke ambicije.
 
"Jelena se na Kerumovoj listi, baš kao i ostale zvijezde, našla zbog podrške. Njezina uloga bila je da pozove svoje fanove da glasaju za Keruma. Ona vjerojatno ni sama ne zna koja je razlika između vijećnika, pročelnika i podrške, pa je došlo do zabune", rekao je Macan Jutarnjem listu i tako Rozgi dao do znanja gdje joj je mjesto u političkom životu Splita.
 
 
Jelena Rozga se, poput Ivana Huljića iz slavne splitske glazbene dinastije, nalazi nisko na izbornoj listi, pa nema velikih šansi da se doista nađe na nekakvoj funkciji, ali pjevačicu to ne sprječava da mašta o svojim "kulturnim potezima" u gradu. "Cijeli sam se život bavila baletom, zašto se ne bi, primjerice, baletna škola otvorila u Splitu", samouvjereno je izjavila prije nekoliko dana, a sad, kad je vijest o njezinom miješanju u politiku odjeknula poput bombe, više nema komentara.
 
Otkako je napustila grupu Magazin, Rozga je izdala prvi samostalni album "Oprosti mala" koji nije iznjedrio hitove, ali joj je donio brojne gaže diljem Balkana. Hoće li se njezino "petljanje u politiku" nastaviti, saznat ćemo nakon rezultata drugog kruga lokalnih izbora, ali Rozga bez obzira na ishod ima posložene kockice - radi na novom albumu, a navodno se udaje za dugogodišnjeg dečka kojeg prilično uspješno skriva od javnosti (toliko dobro da ga neki nazivaju "imaginarnim").
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala